Βραβεύονται την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στις 20.00, στο κλειστό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, οι αθλητές του συλλόγου μας, Ανδρέου Ορφέας και Σταμοπούλου Εβίτα, από τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, ως κορυφαίοι της Χειροσφαίρισης για το 2013.

Στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Δήμου Βόλου, οι αθλητές μας βραβεύονται ως κορυφαίοι ερασιτέχνες αθλητές στη Χειροσφαίριση (αθλητικών σωματείων που εδρεύουν στο Δήμο Βόλου), μετά από ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.

Για το νεαρό Ανδρέου, ο οποιός αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ της ανδρικής και εφηβικής ομάδας Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, ενώ είναι και μέλος της προεθνικής Νέων (under 20) που ετοιμάζεται για τα προκριματικά του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος, αυτή είναι η δεύτερη ανάλογη διακριση μετά από εκείνη πριν από 2 χρόνια.

Για τη Σταμοπούλου Εβίτα, αρχηγό και πρώτη σκόρερ της γυναικαίας ομάδας Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς την περσινή περίοδο, είναι μία ακόμα ανάλογη διάκριση, καθώς είχε τιμηθεί με τον ίδιο τίτλο και την περσινή χρονιά (ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση με την Κυριάκου).