Ακόμα μια νίκη την 5η του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, η οποία επιβλήθηκε εύκολα με σκορ 12 – 34 επί της ομάδας της Φθίας Λαμίας, στον αγώνα που έγινε στο κλειστό της Λαμίας.
Η ομάδα του Κενταύρου παρά τις πολλές απουσίες, είχε ένα εύκολο απόγευμα στη Λαμία κάτι που μαρτυράει και το σκορ του αγώνα. Μάλιστα αυτή τη στιγμή η ομάδα της Αγριάς ισοβαθμεί στην 1η θέση του 2ου ομίλου της Β΄ Εθνικής μαζί με την ομάδα του Έσπερου Καλλιθέας.
Την ομάδα της Καλλιθέας πρόκειται να αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική, σε έναν αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου και θα κρίνει πολλά για την δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου για την Α2.
Στον αγώνα της Κυριακής ο Κένταυρος επέβαλε το ρυθμό του από την αρχή του παιχνιδιού, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ το οποίο διεύρυνε συνεχώς μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Είχε σαν πρώτα βιολιά στην επίθεση τους Ανδρέου (ο οποίος σε λιγότερο από ένα 24ώρο σε δύο αγώνες της ανδρικής και εφηβικής σημείωσε 21 τέρματα) και Ιακωβίδη, αλλά και πλουράλισμό στο σκοράρισμα, καθώς 10 παίκτες γηπέδου βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 3 – 6, 4 -10, 6 – 15, 8 – 20, 8 – 26, 12 – 34
Κένταυρος Αγριάς (Τσιάπας) : Καραπαναγιωτίδης, Μπουργάνης, Κατσαρός (1), Κουρίδης, Κεφαλάς (2), Ιακωβίδης (6), Σκετόπουλος (3), Ασαρίδης (4), Ανδρέου (10), Ζωναρόπουλος (2), Αδάμ (2), Νούλης (2), Μιμίκος (2)