Επιτυχημένα εκπληρώσαν τις υποχρεώσεις τους και στο δεύτερο ημιτελικό του Περιφερειακού Πρωταθλήματος οι παίκτες του Κενταύρου Αγριάς. Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Ε.Α.Κ Βόλου την Κυριακή 29/3 στις 12:00, η ομάδα της Αγριάς σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος.

Απέναντι σε μιαποιοτική ομάδα, οι παίκτες του Νίκου Μαγγίτση κατάφεραν και επέβαλαν το ρυθμό τους σε ένα αρκετά νευρικό και άναρχο παιχνίδι.
Η κρισιμότητα του παιχνιδιού αλλά και το άγχος των παικτών της Αγριάς, δεν τους επέτρεψε να προηγηθούν από την αρχή. Βέβαια, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την αμυνά τους σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα τους απέκτησαν για πρώτη φορά προβάδισμα ασφαλείας στο τρίτο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Μέχρι τότε το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και οι φιλοξενούμενοι καρδιοχτύπησαν τους ανθρώπους του Κενταύρου αλλά και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι, αφού κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα για μερικά λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνα του Κενταύρου βελτιώθηκε και οι κινήσεις του Ν.Μαγγίτση κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα. Το προβάδισμα διατηρήθηκε και διευρύνθηκε και με αυτό τον τρόπο η ομάδα της Αγριάς κατάφερε και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της επί του Έσπερου.

Ο Ανανίας Παντελής αποτέλεσε για ακόμη μια φορά την επιθετική αιχμή της ομάδας με συμπαραστάτες τους Μόυτο και Ιντζόγλου, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι «μικροί» Κ.Χ.Καρανάσιος και Γ.Πινακάς.

Το βάρος από την επόμενη κιόλας μέρα πέφτει στην προετοιμασία για τον τελικό του περιφερειακού πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο σαββατοκύριακο σε ουδέτερη έδρα. Εκεί ο Κένταυρος Αγριάς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τονΙωνικό Λαμίας, που κέρδισε για δεύτερη φορά τον Εύρυτο Βόλου. Ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα προχωρήσει στο δύσβατο μονοπάτι για την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Ο Νίκος Μαγγίτσης χρησιμοποίησε τους: Χειμωνίδη Μιχάλη, Κάβουρα Μιχάλη, Παντελή Ανανία 13, Μούτο Γίώργο 5, Ιντζόγλου Ανδρέα 4, Βαλκαμελή Γιώργο 4, Καποτά Νίκο 3, Καρανάσιο Χ.Κωνσταντίνο 3, Πινακά Γιώργο 2,Πανάγο Ιωάννη 2, Χατζηγεωργίου Αλέξανδρο 1, Καρανάσιο Σ. Κωνσταντίνο, Φιλίππου Παναγιώτη, Κατσίνα Ιωάννη και Βαμβάκο Αλέξανδρο.

Δεκάλεπτα: 1ο 6-6, 2ο 12-14, 3ο 20-17, 4ο 27-22, 5ο 31-25, 6ο 37-28