Ολοκλήρωσε με τον πιο ιδανικό τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, η εφηβική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Η ομάδα της Αγριάς επιβλήθηκε με σκορ 22 – 23 επί της αντίστοιχης ομάδας του Εύρυτου Βόλου, σε αγώνα που έγινε στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, την Πέμπτη 6 Μαρτίου.

Με την νίκη αυτή η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα εφήβων της Κ. Ελλάδας, πετυχαίνωντας το απόλυτο με 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Έτσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια εφήβων στην ένωση Κ. Ελλάδας και θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας σε μονό αγώνα μπαράζ την ομάδα του Αερωπού Έδεσσας.

Όσον αφορά τον αγώνα της Πέμπτης, είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Είναι χαρακτηριστκό να αναφερθεί πως καμμία ομάδα δεν ξέφυγε στη πρωτοπορία του σκορ, με μεγαλύτερη διαφορά από δύο τέρματα.

Η ομάδα της Αγριάς έχοντας κερδίσει τον πρώτο αγώνα με 10 τέρματα διαφορά, εμφανίστηκε πιο χαλαρή στον αγωνιστικό χώρο, επιτρέποντας την ομάδα του Εύρυτου να επιβάλει τον αργό ρυθμό στο παιχνίδι. Ο Κένταυρος είχε ως επιθετικά ατού τους Ανδρέου – Μιμίκου, ενώ ο Εύρυτος κατάφερνε με τους Ευθυμίου και Δάμου να βρίσκει δρόμο προς τα δύχτυα και να είναι κοντά στο σκορ. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Κενταύρου προηγούμενη με ελαφρύ προβάδισμα 13 – 12.

Το πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στην ομάδα του Εύρυτου, η οποία εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη στις επιθέσεις της ομάδας της Αγριάς κατάφερε να πάρει πρωτοπορία στο σκοράρισμα 14 – 13 (35ο λεπτό) και 16 – 15 (43ο λεπτό). Μια διαφορά που θα ήταν μεγαλύτερη αν ο νεαρός τερματοφύλακας Καρατοσίδης του Κένταυρου Αγριάς δεν έλεγε όχι στα σουτ των παικτών του Εύρυτου Βόλου. Είναι χαρακτηριστικό να πούμε πως ο νεαρός τερματοφύλακας του Κενταύρου είχε ποσοστό 61% αποκρούσεων, στο β ημίχρονο που αγωνίσθηκε.

Η επάνοδος του Ανδρέου στον αγωνιστικό χώρο στο 45ο λεπτό, έδωσε άλλη ώθηση στην ομάδα της Αγριάς, η οποία στο 58.30 φάνηκε να καθαρίζει το παιχνίδι παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ 21 – 23. Το φινάλε όμως έμελε να είναι χιτσκοκικό. Καθώς στην επόμενη επίθεση ο Εύρυτος μείωσε σε 22 – 23 με τον Ευθυμίου. Η τελευταία επίθεση του Κενταύρου οδήγησε τον Μιμίκο σε εκτέλεση πέναλτυ, όμως ο Κοζανίτης είπε όχι στα 15 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Στη τελευταία επίθεση της ομάδας του Εύρυτου, το σουτ που επιχειρήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα βρήκε στα χέρια των αμυνομένων του Κενταύρου και έτσι το σκορ παρέμεινε σε 22 – 23 για τον Κένταυρο Αγριάς.

Εύρυτος Βόλου (Ζούζουλας) Κοζανίτης, Δάμου (6), Ευθυμίου (9), Μαλανδρίνος (5), Πιππής (2), Ζερβός, Γανωτόπουλος, Σταμπούλογλου, Καραόλιας.

Κένταυρος Αγριάς (Κρατήρας, Αθανασαράκης) Μπουργάνης, Καρατοσίδης, Μαργώνης, Σκούκα (1), Τζήμας, Μπάτρας, Μιμίκος (7), Ανδρέου (7), Σίμος, Μούτος, Αθανασάκης, Κασσαβέτης (3), Τσουρές, Μάνος (5)