Σε ρυθμούς προετοιμασίας, ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, βρίσκεται η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, η οποία φέτος συμμετέχει στον 5ο όμιλο της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών. Το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη της έμπειρης Βολιώτισσας παίκτριας Εβίτας Σταμοπούλου (η οποία φέτος ανήκει στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ του ΠΑΟΚ), ενώ εδώ και λίγες μέρες στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχει ενταχθεί και ο Βαγγέλης Ιωάννου, ένας προπονητής με θητεία στις γυναικείες ομάδες Χάντμπολ του Ολυμπιακού Βόλου και του Εύρυτου, τα προηγούμενα χρόνια. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου και στο κλειστό του Εκθεσιακού. Ο στόχος είναι το κτίσιμο μιας δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Το ρόστερ της ομάδας έχει κρατήσει τον περσινό βασικό της κορμό (εκτός της Σταμοπούλου) και έχει ενισχυθεί με αρκετές νέες και ταλαντούχες παίκτριες. Το ρόστερ της ομάδας του Κενταύρου Αγριάς αποτελείται από τις:

Αδάμου Ελευθερία, Αργυρίου Μαρία, Βλάχου Μαρία, Γαρυφάλλου Κατερίνα, Γκριτζαλή Άννα, Γιαννακοπούλου Έλενα, Δάμου Χριστίνα, Κυριάκου Σταυρούλα, Κωνσταντινίδου Ελένη, Μανώλη Στεφανία, Μαργαρίτη Σοφία, Μεκάση Νατάσσα, Μπαντόλα Στεφανία, Μπατζογιάννη Αθηνά, Παπούλια Ιωάννα, Παπαδοπούλου Ιωάννα, Πεταλίδου Ιωάννα, Σακατζή Κων/να, Σακαρίκου Ράνια, Σιρανίδου Μιλένα, Σισμανίδου Θένια, Φούρτζιου Ιωάννα.

Το πρόγραμμα αγώνων της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, έχει ως εξής:

1 – 2 Δεκεμβρίου 2012 Ορφέας Κατερίνης – Κένταυρος Αγριάς

8 – 9 Δεκεμβρίου 2012 Έσπερος Λαμίας – Κένταυρος Αγριάς

15 – 16 Δεκεμβρίου 2012 Κένταυρος Αγριάς – Αναγέννηση Λαμίας

12 – 13 Ιανουαρίου 2013 Κένταυρος Αγριάς – Ορφέας Κατερίνης

19 – 20 Ιανουαρίου 2013 Κένταυρος Αγριάς – Έσπερος Λαμίας

2 – 3 Φεβρουαρίου 2013 Αναγέννηση Λειβαδιάς – Κένταυρος Αγριάς