Στη σέντρα και η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, η οποία για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνική κατηγορίας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 14.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου την αντίστοιχη ομάδα της Αναγέννησης Λειβαδειάς. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς συμμετέχει στον 3ο όμιλο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, μαζί τις ομάδες του Εύρυτου Βόλου, της Φθίας Λαμίας, του Έσπερου Λαμίας, του Ιωνικού Λαμίας, της Αναγέννησης Λειβαδειάς. . Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται για 4η χρονιά ο Γιάννης Τσιάπας, ο οποίος από φέτος έχει στο τεχνικό του επιτελείο δύο έμπειρους παίκτες, τους Καλαποδά Γιάννη (ο οποίος συνεχίζει και αγωνιστικά) και Καποτά Νίκο.

Στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης στον συγκεκριμένο όμιλο και η διεκδίκηση στη συνέχεια σε αγώνες μπαράζ της ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία. Ο δρόμος μέχρι τον πολυπόθητο στόχο είναι μακρύς και κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του. Όπως δήλωσε ο κ. Γιάννης Τσιάπας η ομάδα και οι παίκτες δουλεύουν συστηματικά και μεθοδικά με 4 προπονήσεις την εβδομάδα από τις αρχές Σεπτεμβρίου και ανυπομονούν να δείξουν μέσα από του αγώνες του πρωταθλήματος τη δουλειά τους.

Ο αγώνας της Κυριακής θέλουν όλοι να είναι η αρχή μιας πετυχημένης φετινής πορείας και για αυτό θέλουν και τη στήριξη και την συμπαράσταση των φιλάθλων της περιοχής. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς έχει πετύχει τις μεγαλύτερες σε εύρος νίκες απέναντι στην ομάδα τη Λειβαδειάς, όταν την αντιμετώπισε στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Κεντρικής Ελλάδα την περίοδο 2009 – 2010. Τότε την είχε κερδίσει και τις δύο φορές με σκορ 37 – 9 (στη Λειβαδειά) και 37 – 14 (στο Βόλο).

Ο Κένταυρος Αγριά στο παιχνίδι τη Κυριακής θα στηριχθεί στους: Κάβουρα Μιχάλη, Κατσαρό Ηλία, Μπουργάνη Κώστα (τερματοφύλακες), Αστέρη Θεμιστοκλή, Ανδρέου Ορφέα, Αδάμ Δημήτρη, Ασαρίδη Παναγιώτη, Βαλκαμελή Γιώργο, Καρανάσιο Κώστα, Κουρίδη Τάσο, Κρατήρα Διονύση, Λαγδό Χρήστο, Λοΐζου Γεώργιο, Μιμίκο Κώστα, Πινακά Γιώργο, Σκετόπουλο Δημήτρη, Σωτηρίου Χάρης.