Ένα ημίχρονο άντεξαν τα κορίτσια του Κένταυρου Αγριάς στον αγώνα της πρεμιέρας τους με τον Ορφέα Κατερίνης, για την Α2 εθνική κατηγορία Γυναικών. Αν και είχαν δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια πιο έμπειρη και τεχνική ομάδα κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ομάδα της Κατερίνης στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας την πρωτοπορία στο σκορ με 5 – 4. Οι πιο έμπειρες όμως παίκτριες του Ορφέα σιγά – σιγά ισορρόπησαν το παιχνίδι και επιβάλλοντας τον ρυθμό τους κέρδισαν το πρώτο ημίχρονο με 14 – 9.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση των παικτριών του Κενταύρου διεύρυναν το σκορ, ενώ από την άλλη ο Βαγγέλης Ιωάννου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια που είχε στον πάγκο του. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Ορφέα Κατερίνης η οποία μέχρι πέρυσι συμμετείχε στον όμιλο της Κ. Μακεδονίας, είναι το φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης του 5ου ομίλου της Α2 γυναικών.

Ο Βαγγέλης Ιωάννου χρησιμοποίησε τις: Κυριάκου Σταυρούλα (τερματοφύλακας), Μανώλη Στεφανία, Παπούλια Ιωάννα (8), Κωνσταντινίδου Ελένη (1), Αδάμου Ελευθερία (1), Μεκάση Νατάσα (3), Σιρανίδου Μιλένα (4), Γαρυφάλλου Κατερίνα, Βλάχου Μαρία (1), Σισμανίδου Θένια, Μαργαρίτη Σοφία, Φούρτζιου Ιωάννα, Δάμου Χριστίνα, Πεταλίδου Ελένη.