Στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας, η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 16.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου την ομάδα του Δικέφαλου Αστέρα. Μάλιστα με αυτό το παιχνίδι ολοκληρώνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 1ου γύρου του πρωταθλήματος.

Η αποστολή θα είναι δύσκολη απέναντι σε μια ομάδα, που μπορεί να είναι η πρώτη της κάθοδος σε εθνικά πρωταθλήματα γυναικών, προέρχεται όμως από την «απορρόφηση» της γυναικείας ομάδας του Παράδεισου Αμαρουσίου, η οποία πέρυσι διεκδικούσε την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία. Η μέχρι τώρα μάλιστα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα αυτό δείχνει, καθώς ο ΔΙΚΕΑΣ είναι στη τρίτη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς και σίγουρα στο παιχνίδι της Κυριακής θα επιδιώξει να παραμείνει κοντά με τους πρωτοπόρους.

Η ομάδα του Κενταύρου μπορεί να κατέλθει στο συγκεκριμένο παιχνίδι με κάποιες σημαντικές απουσίες (Αδάμου, Ασλανίδου, Παπαρίζου) θέλει όμως να έχει μια καλή αγωνιστική παρουσία, κάτι που αποτυπώνεται και από την συμμετοχή των αθλητριών στις προπονήσεις.

Διαιτητές του αγώνα οι κ.κ.Παπαματθαίου – Γούσιας