Την πρώτη της αγωνιστική νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, κεδίζοντας την Κυριακή την ομάδα του Έσπερου Λαμίας, με σκορ 16 -9 στο κλειστό της Λαμίας. Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς παρουσιάζεται σαφώς ενισχυμένη φέτος, με ταλαντούχες παίκτριες (φοιτήτριες που σπουδάζουν στο Βόλο), αλλά και με έμπειρες παίκτριες που αποδεσμεύτηκαν από τον Εύρυτο Βόλου, μετά την απόφαση του σωματείου να μην συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ενώ με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Κυριάκου, χτίζεται μια καινούρια ομάδα, που στόχο έχει να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς εμφανίστηκε σαφώς αγχωμένη στο ά ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Έσπερο Λαμίας. Έτσι βρέθηκε να είναι κοντά στο σκορ με την ομάδα της Λαμίας και με χαμηλό σκορ, αποτέλεσμα της επιθετικής της δυστοκίας, ενώ από την άλλη μεριά η Κυριάκου με εξαίρετες αποκρούσεις κράτησε γερά στην άμυνα της ομάδας της Αγριάς. Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε την ομάδα του Κενταύρου προηγούμενη με σκορ 6 – 4.

Στο β ημίχρονο οι παίκτριες του Γιώργου Κυριάκου μπήκαν στο γήπεδο με άλλη ψυχολογία και έτσι στο 42ο λεπτό το σκορ έγινε 12 – 6 για την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς. Στο χρονικό εκείνο σημείο το παιχνίδιου τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα ο πάραγοντας και συνοδός της ομάδας του Εσπέρου κ. Κατσαμπέλας, για εξύβριση προς τον διαιτητή του αγώνα κ. Τσιάνο. Το φραστικό επεισόδειο όμως συνεχίσθηκε με αποτέλεσμα οι διαιτητές του αγώνα (Τσιάνος και Καλλίας) να διακόψουν το παιχνίδι για περίπου 10 λεπτά. Το παιχνίδι συνεχίσθηκε και ολοκληρώθηκε με τις παίκτριες του Κενταύρου Αγριάς να διευρύνουν την νίκη τους με σκορ 16 – 9.

Ο Κένταυρος Αγριάς αγωνίσθηκε με την εξής σύνθεση: Κυριάκος Γιώργος (προπονητής), Κυριάκου, Αδάμου (4), Σακατζή, Σισμανίδου (1), Σταμοπούλου (5), Βλάχου, Μανώλη, Ρυμενίδη, Γαρυφάλλου, Παπούλια (4), Ράιου (2), Σταύρου, Δάμου.

Με την νίκη αυτή η γυναικεία ομάδα του Κένταυρου Αγριάς πήρε πρωτοπορεία στην βαθμολογία του ομίλου της Κ. Ελλάδας, με 4 βαθμούς, ενώ πέτυχε και μια σημαντική νίκη σε έναν από τους διεκδικητές της πρωτιάς στον όμιλο. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς έχει ρεπό. Η ομάδα της Αγριάς θα δώσει τους εξής ακόμα αγώνες στο πρωτάθλημα:

Φθία Λαμίας – Κένταυρος Αγριάς (5/2/2012)

Αναγέννηση Λαμίας – Κένταυρος Αγριάς (19/2/2012)

Κένταυρος Αγριάς – Έσπερος Λαμίας (4/3/2012)

Κένταυρος Αγριάς – Φθία Λαμίας (18/3/2012)