Με μια σημαντική νίκη ξεκίνησε την πορεία της στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Χάντμπολ, η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς. Επιβλήθηκε το Σάββατο με σκορ 23 – 17 της αξιόμαχης ομάδας της Πολιτείας, στο κλειστό της Πολιτείας.

Ο αγώνας ξεκίνησε και με τις δύο ομάδες να παίζουν συντηρητικά και με δυνατές άμυνες. Ο Κένταυρος Αγριάς είχε πάντα τη πρωτοπορία στο σκορ, οι επιθετικές προσπάθειες των παικτών του χαρακτηρίσθηκαν από πολλές επιπόλαιες ενέργειες που κατάληξαν άστοχες. Το παραπάνω μαρτυράει και το σκορ του α΄ ημιχρόνου, που κυμάνθηκε χαμηλά ( 6 – 9 στο 30λεπτο).

Στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 40ο λεπτό η ομάδα της Πολιτείας κατάφερνε να είναι κοντά στο σκορ, ένα όμως ξέσπασμα των παικτών του Κενταύρου Αγριάς, έδωσε προβάδισμα 7 τερμάτων (13 – 20) στο 50ο λεπτό, για την ομάδα της Μαγνησίας. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Κενταύρου να κερδίζει με σκορ 23 – 17. . Να σημειωθεί πως η νίκη αυτή, είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Κενταύρου Αγριάς με Αθηναϊκούς συλλόγους, σε επίσημα παιχνίδια!

O Γιάννης Τσιάπας χρησιμοποίησε τους: Καραπαναγιωτίδη, Μπουργάνη, Κρατήρα, Σκετόπουλο (2), Αδάμ (6), Πινακά, Ζωναρόπουλο (2), Λοίζου (2), Ιακωβίδη (3), Κατσαρό, Ανδρέου (4), Ασαρίδη (3), Νούλη, Καρανάσιο, Μιμίκο (1), Καποτά. Να αναφέρουμε ότι στο 45ο λεπτό του αγώνα, τραυματίσθηκε ο Ζωναρόπουλος, μετά από σύγκρουση με αθλητή της Πολιτείας. Ο αθλητής του Κενταύρου χρειάσθηκε να διακομιστεί στο ΚΑΤ, όπου του έγιναν ράμματα στα χείλη και επέστρεψε κανονικά με την αποστολή.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 2 – 5, 5 – 8, 6 – 9, 9 –13, 13 – 20, 17 – 23.

Επόμενος αγώνας της ομάδας του Κενταύρου Αγριάς είναι την ερχόμενη Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 13.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, με την ομάδα του Ηλυσιακού.