Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2, από την ομάδα του Καματερού, στην Αθήνα με σκορ 27 – 8.

Το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 1η θέση του ομίλου και η οποία πέρυσι αγωνίσθηκε στην μεγάλη κατηγορία. Επίσης η αποστολή του Κενταύρου αγωνίσθηκε στο κλειστό του Καματερού με πολλές ελλείψεις (Ασλανίδου, Σιρανίδου, Κυριάκου, Σισμανίδου, Αργυρίου), παρόλα αυτά έδειξε …χαρακτήρα και ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, από το 1ο ώς το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.

Επαίξε Χάντμπολ με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς βέβαια να αποφύγει για άλλη μια φορά τα πολλά λάθη και «πουλήματα» της μπάλας, ενώ εκδήλωσε αρκετές επιθέσεις με προυποθέσεις για επίτευξη τέρματος, υστερώντας όμως στην τελική προσπάθεια. Αν και αγωνίσθηκε χωρίς τη βασική της τερματοφύλακα, η ομάδα του Κενταύρου στο συγκεκριμένο αγώνα ..κέρδισε μια νέα τερματοφύλακα, η οποία αγωνίσθηκε στη θέση αυτή για πρώτη φορά!!!

Η Μπατζογιάννη στο ντεμπούτο της σαν τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαίρετη εμφάνιση απέναντι στις παίκτριες του Καματερού έχοντας 13 επεμβάσεις και 3 αποκρούσεις σε 4 πέναλτι που εκτέλεσαν οι αθλήτριες του Καματερού!!!.Πολύ καλή και η παρουσία της 14άχρονης Δάμου Χριστίνας.

Κένταυρος Αγριάς (Μακρής – Πασχαλίδης) : Μπατζογιάννη, Μανώλη, Μεκάση (2), Δάμου, Αδάμου, Μαργαρίτη, Γαρυφάλλου, Σταμοπούλου (4), Παπούλια, Παπαδοπούλου, Παπαρίζου (2), Ρυμενίδη, Βλάχου.