Ένα σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, στις 17.00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Αγωνίζεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄’ Εθνικής με την ομάδα του Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων.
Το συγκρότημα της Αγριάς έχοντας κάνει ήδη το ρεπό της, βρίσκεται στη 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με…

…την ομάδα του Έσπερου Καλλιθέας. Έχει ήδη στον απολογισμό της τρεις πολύ καλές εμφανίσεις και τρεις νίκες και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο προκειμένου να παραμείνει στην πρωτοπορία του ομίλου.
Η αποστολή, βέβαια, δεν είναι εύκολη απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει αρκετά δυνατή τη φετινή χρονιά, κάτι που πιστοποιείται και από τα μέχρι τώρα αποτελέσματά της (τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες). Οι παίκτες του Γιάννη Τσιάπα έχουν προετοιμασθεί κατάλληλα όλο το προηγούμενο διάστημα για τις ανάγκες του παιχνιδιού και γνωρίζουν πολύ καλά πως με νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποκτούν ένα μεγάλο πλεονέκτημα επί του αντιπάλου τους, ο οποίος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς.
Ο Κένταυρος θα κατέλθει στον αγωνιστικό χώρο πάνοπλος και ελπίζει στη συμπαράσταση του φίλαθλου κοινού της περιοχής, με την συμπαράσταση των οποίων θέλει να φτάσει στο ποθητή επιτυχία. Εξάλλου το παιχνίδι προσφέρεται για πολλές και εντυπωσιακές συγκινήσεις αφού και οι δυο ομάδες παίζουν καλό και τεχνικό χάντμπολ και οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα αναμένεται να αποζημιωθούν από το θέαμα των δύο ομάδων. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Μαυρίδης και Τομίδης.
Τέλος, αύριο Κυριακή 15 Δεκεμβρίου τα τμήματα υποδομής χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς (παμπαίδες, παίδες και έφηβοι) θα αναχωρήσουν για την πόλη της Κατερίνης, προκειμένου να αγωνισθούν σε φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες του Αρχέλαου Κατερίνης.