Στη Λαμία θα μεταβεί αύριο Κυριακή (5 Φεβρουαρίου), η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, προκειμένου να αγωνισθεί στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής κατηγορίας, στις 11.30 στο κλειστό της Λαμίας, με την ομάδα της Φθίας Λαμίας. Η ομάδα του Κενταύρου βρίσκεται αυτή την στιγμή στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και επιζητεί αύριο την τρίτη νίκη, επι μιας νεανικής αλλα φιλόδοξης ομάδας, προκειμένου να μπει στο δεύτερο γύρο με τον αέρα του φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο της Κ. Ελλάδας.

Να σημειωθεί πως η ομάδα της Αγριάς, θα κατέβει αύριο στον αγωνιστικό χώρο πλήρης και με μοναδικό πρόβλημα την ελλιπή προετοιμασία αυτής της εβδομάδας, λόγο καιρικών συνθηκών. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η γυναικεία ομάδα του Κενταύρου Αγριάς προπονείται δύο φορές την εβδομάδα σε ανοιχτό χώρο (γήπεδο Πανθεσσαλικού), με αποτέλεσμα να στερείται προπονήσεων όταν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν.

Στη Λαμία και οι παίδες

Στο μεταξύ την Κυριακή στη Λαμία, αγωνίζεται και η ομάδα παίδων του Κενταύρου Αγριάς, στα πλαίσια του παιδικού πρωταθλήματος της ένωσης Κ. Ελλάδας. Η ομάδα της Αγριάς θα αγωνισθεί στις 10.00, στο κλειστό της Λαμίας, με την ομάδα της Φθίας Λαμίας. Η ομάδα της Αγριάς συμμετέχει στο πρωτάθλημα μαζί με τις ομάδες των Σοφάδων, της Φθίας και του Μαλλιακού Στυλίδας, έχοντας σαν στόχο την κατάκτηση της 1ης θέσης, που θα οδηγήσει την ομάδα σε αγώνα μπαράζ για συμμετοχή στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Αθανασαράκη ευελπιστεί αύριο σε ένα θετικό αποτέλεσμα για να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα Παίδων.