Ξεκίνημα με το δεξί για την εφηβική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Η ομάδα της Αγριάς επιβλήθηκε εύκολα επί της αντίστοιχης ομάδας της Φθίας Λαμίας με σκορ 28 – 15, σήμερα το απόγευμα, σε αγώνα που έγινε στα πλαίσια του εφηβικού πρωταθλήματος της Κ. Ελλάδας, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Ο Κένταυρος είχε πάρα πολύ καλή απόδοση στην αμυντικό τομέα, γι αυτο και το ημίχρονο βρήκε προηγούμενη την ομάδα της Αγριάς με σκορ 13 – 5. Είχε βέβαια σε μεγάλη απόδοση και τον τερματοφύλακα Μπουργάνη. Ο νεαρός ο οποίος αγωνίστηκε και στα 60 λετπά του παιχνιδιού είχε ποσοστό αποκρούσεων 65% (26/41). Στον επιθετικό τομέα με πρωτεργάτες τους Ανδρέου και Μιμίκο, είχε πολλές επιλογές στο σκοράρισμα, αν και δεν απέφυγε τα πολλά λάθη στο γύρισμα της μπάλας, αποτέλεσμα της χαλαρότητας του παιχνιδιού, αλλά κυρίως και της απρεπής συμπεριφοράς συνοδού της Λαμιώτικης ομάδας, ο οποίος έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού με τα ..καμώματα του. Είναι χαρακτηριστικό πως η ροή του παιχνιδιού διακόπηκε αρκετές φορές από τις φωνές και τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου παράγοντα, ο οποίος αντίκρυσε και την κόκκινη κάρτα από τους διαιτητές του αγώνα. Ο Διονύσης Κρατήρας έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους 14 παίκτες που είχε στη διαθεσή του. Ενώ η ομάδα του Κενταύρου στο επόμενο της παιχνίδι θα αγωνισθεί με την αντίτοιχη ομάδα του Εύρυτου Βόλου.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 5 – 3, 9 – 4, 13 – 5, 17 – 7, 21 – 9, 28 – 15.

Κένταυρος Αγριάς (Κρατήρας – Αθανασαράκης): Μπουργάνης, Μιμίκος (7), Ανδρέου (11), Αθανασάκης (1), Μούτος (1), Σίμος (2), Μαργώνης (1), Λένι, Κασσαβέτης, Σκούκα (1), Τσουρές Ν., Τζήμας, Μάνο (2), Πλάχα (2).

Την νίκη τους αυτή οι νεαροί αθλητές του Κενταύρου Αγριάς την αφιέρωσαν στους μεγάλους «χαμένους» του παιχνιδιού: Λαγδό Χρήστο, Δαβιτίδη Κυριάκο, Τσουρέ Στέφανο, οι οποίοι λόγο σοβαρών τραυματισμών θα απουσιάσουν τους ερχόμενους μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους.