Συνεχίζει την νικηφόρο του πορεία η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Την Κυριακή το βράδυ στο ΕΑΚ Βόλου πέτυχε την πέμπτη της συνεχόμενη νίκη στο περιφερειακό πρωτάθλημα Κ. Ελλάδας, επί της ομάδας των ΠΑΣ Σοφάδων με 34 – 10. Βλέπει έτσι πιο κοντά την επίτευξη του πρωταρχικού στόχου της, που είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο της Θεσσαλίας.

Το παιχνίδι δεν ενδείκνυται για κριτική καθότι η διαφορά των δύο ομάδων ήταν σημαντική σε όλα τα επίπεδα. Ο προπονητής του Κενταύρου Αγριάς κ. Νίκος Μαγγίτσης παρουσίασε ένα ανανεωμένο πρόσωπο στη σύνθεση της ομάδας, δίνοντας τη δυνατότητα σε αρκετούς νέους παίκτες, που χρησιμοποιηθήκαν στο σημαντικότερο χρονικό διάστημα του αγώνα. Όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, που είχε σαν αποτέλεσμα έναν επιθετικό πλουραλισμό της ομάδας, καθώς όλοι οι παίκτες σκόραραν.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού ήταν ο γρήγορος ρυθμός που επέβαλε η ομάδα της Αγριάς από την πρώτη στιγμή του αγώνα, γεγονός που αποτυπώνεται στην επίτευξη 16 τερμάτων σε εκδήλωση αιφνιδιασμού. Επίσης είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας 17 κλεψίματα, ενώ σε υψηλά επίπεδα έφθασε και η απόδοση των δύο τερματοφυλάκων της ομάδας, τόσο του Χειμωνίδη Μιχάλη (14/25) όσο και του Κάβουρα Μιχάλη (18/28).

Η σύνθεση της ομάδας της Αγριάς: Χειμωνίδης Μιχάλης, Κάβουρας Μιχάλης, Χατζηγεωργίου Αλέξης 3, Καρανάσιος Σ. Κων/νος 2, Κυριάκος Γιώργος 2, Παντελής Ανανίας 1, Ιντζόγλου Αντρέας 5, Βαλκαμελής Γιώργος 1, Καρανάσιος Χ. Κωνσταντίνος 7, Μούτος Ν. Γιώργος 2, Σωτηρίου Χάρης 1, Πινακάς Γιώργος 5, Φιλίππου Παναγιώτης 2, Πανάγος Γιάννης 3.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 1ο 4-4, 2ο 11-4, 3ο 14-4, 4ο 21-8, 5ο 28-9, 6ο 34-10.