Το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου δίνει το Σάββατο 3 Μαρτίου η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων, στις 19.00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Η ομάδα της Αγριάς θέλει καθαρά για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας την νίκη στον σημερινό αγώνα. Μια νίκη που δεν θα αλλάξει την τελική βαθμολογική θέση που θα καταλάβει η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, στον ομιλό της, θα τονώσει όμως το ηθικό των παικτών ενόψει του μπαράζ για την παραμονή.

Μπορεί η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς να καταλαμβάνει την 5η θέση στον όμιλό της και να είναι εκτός του αρχικού στόχου της για άνετη παραμονή στη Β΄ Εθνική, έχει όμως αποδείξει με την αγωνιστική της παρουσία σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος πως δικαιούταν καλύτερης πορείας και πως καθαρά για λόγους απειρίας και έλλειψης ψυχολογίας, των νεαρών της παικτών, δεν βρίσκεται αυτή την στιγμή σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Με γνώμονα όλα τα παραπάνω οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Κενταύρου Αγριάς, θέλουν σήμερα την νίκη απέναντι στην ομάδα του Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων.

Μια ομάδα βέβαια που έρχεται και αυτή στο Βόλο με αυτοσκοπό την νίκη, για να μπορέσει να καταλάβει την 2η θέση στον όμιλο, που θα την οδηγήσει στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2. Η ομάδα των Αγ. Αναργύρων αν και ξεκίνησε σαν φαβορί στον όμιλο για την κατάκτηση των δύο πρώτων θέσεων, με την απρόσμενη ήττα (εντός έδρας) από τον Έσπερο Καλλιθεάς, έχει μπει αυτή την στιγμή σε περιπέτειες και θέλει μόνο την νίκη στον αγώνα με τον Κένταυρο Αγριάς, για να πετύχει τον σκοπό της. Όλα τα παραπάνω προδικάζουν ένα συναρπαστικό αγώνα στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, που θα τον παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον οι φίλοι του Χάντμπολ.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου που θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 στις 17.30, στον κλειστό των Σιταποθηκών στο Κερατσίνι, ο Ολμυμπιακος Κερατσινίου αντιμετωπίζει τον Έσπερο Καλλιθέας, σε ένα παιχνίδι όπου ο χαμένος θα καταλάβει την 4η θέση στον όμιλο, ενώ ο νικητής μπορεί να ελπίζει και για την 2η θέση!