Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Χάντμπολ Ανδρών, η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς αντιμετωπίζει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 13.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου την ομάδα του Α.Ο. Ηλυσιακού. Είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ομάδας και η ομάδα της Αγριάς μετά την επιτυχημένη προσπάθεια της πρεμιέρας, που συνδυάστηκε με νίκη επί της Α.Ο. Πολιτείας, θέλει να συνεχίσει το σερί της απέναντι στην ομάδα των Ιλισίων.

Ο σύλλογος των Ιλισίων έχει μακρόχρονη πορεία στο Χάντμπολ από το 1982, με παρουσία στα πρωταθλήματα τόσο της Β΄ εθνικής και της Α2 εθνικής κατηγορίας, ενώ τη περίοδο 2005 – 2006 καταφέρνει να κερδίσει την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία, όπου όμως δεν συμμετείχε ποτέ λόγο οικονομικών προβλημάτων. Την προηγούμενη αγωνιστική μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα επιβλήθηκε με σκορ 25 – 24 επί της ομάδας του Π.Α.Ο. Θρίαμβου.

Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς η οποία θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς προβλήματα τραυματισμών χρειάζεται τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της περιοχής προκειμένου να πετύχει ακόμα μία νίκη και να θέσει ακόμα ένα λιθαράκι στον δρόμο προς την καταξίωση.

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου:

Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων – Α.Ο. Πολιτείας

Φθία Λαμίας – Εύρυτος Βόλου

Έσπερος Καλλιθέας – Ιωνικός Ν. Μαγνησίας

ρεπό έχει η ομάδα του Π.Α.Ο. Θρίαμβου