Κένταυρος Αγριάς – Άρης Νικαίας 14 –22 (5 – 10 ημίχρονο)

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς για τη 4η αγωνιστική της Α2 εθνικής κατηγορίας, η οποία έχασε με σκορ 14 – 22 από την ομάδα του Άρη Νικαίας, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Η αποστολή της ομάδας του Κενταύρου ήταν εκ προοιμίου δύσκολη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία αναμένεται να διεκδικήσει φέτος την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία…

…Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα της Νίκαιας να παίρνει την πρωτοπορία στο σκορ από την αρχή. Οι αθλήτριες του Κενταύρου Αγριάς παρέμειναν κοντά στο σκορ μέχρι το 1ο δεκάλεπτο όπου και το σκορ ήταν 3 – 4 για τον Άρη Νικαίας. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη με τις αθλήτριες του Βαγγέλη Ιωάννου να κάνουν πολλά λάθη στην επίθεση (7 φορές χάθηκε η κατοχή της μπάλας από λάθος πάσες), κάτι που οι αθλήτριες του Άρη Νικαίας εκμεταλλεύτηκαν σε μεγάλο σημείο και έτσι η διαφορά να γίνει 5 –10 στο 25ο λεπτό. Σκορ που ήταν και το τελικό του 1ου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κενταύρου παρουσίασε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο κυρίως στην επίθεση, ελαχιστοποιώντας τα λάθη στη κυκλοφορία της μπάλας και με αποτέλεσμα να γίνει πιο ουσιαστική στον επιθετικό τομέα. Έτσι με ένα επιμέρους σκορ 9 –12 στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγώνας ολοκληρώθηκε με νίκη 14 – 22 για την ομάδα της Νίκαιας.

Το καλό αγωνιστικό πρόσωπο του δευτέρου ημιχρόνου κρατάμε σαν θετικό στοιχείο της ομάδας του Κενταύρου Αγριάς, που δείχνει πως αν δουλέψει πιο σκληρά στις προπονήσεις μπορεί να έχει πιο καλά αποτελέσματα ακόμα και με τις φετινές πολύ καλές, τεχνικά και αγωνιστικά ομάδες του ομίλου της. Εξάλλου η φετινή πορεία σε αυτόν τον δύσκολο όμιλο που συμμετέχει, είναι ένα μεγάλο «σχολείο» πολύτιμων εμπειριών για τις νεαρές αθλήτριες του Κενταύρου Αγριάς.

Ο Κένταυρος Αγριάς αγωνίσθηκε με : (Ιωάννου Βαγγέλης), Κυριάκου, Παπαδοπούλου, Αδάμου (3), Σισμανίδου, Δάμου, Αργυρίου, Μπατζογιάννη, Ασλανίδου (3), Παπαρίζου (2), Παπούλια (3), Βλάχου, Σιρανίδου (1), Μεκάση, Σταμοπούλου (2), Μαργαρίτη.

Τα δεκάλεπτα: 3 – 4, 4 – 8, 5 – 10, 9 – 15, 11 – 20, 14 – 22