Η πρώτη συμμετοχή της εφηβικής ομάδας του Κενταύρου Αγριάς, στο πρωτάθλημα Χάντμπολ της Κεντρικής Ελλάδας, συνοδεύτηκε τόσο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και από την νικηφόρα πορεία της ομάδας.

Να σημειώσουμε ότι τα εφηβικά πρωταθλήματα του Χάντμπολ αφορούν τους γεννηθέντες το 1995 – 1997, ενώ μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες και αθλητές από την αμέσως μικρότερη ηλικιακή κατηγορία των Παίδων (γεννηθέντες 1998 – 1999). Η εφηβική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς αν και είχε μόνο 8 έφηβους στη σύνθεσή της (και μόνο έναν γεννηθέντα το 1995) τα πήγε περίφημα στο πρωτάθλημα της Κεντρικής Ελλάδας, σημειώνοντας το πιο κάτω αποτελέσματα:

Κένταυρος Αγριάς – Φθία Λαμίας 28 – 15 Φθία Λαμίας- Κένταυρος Αγριάς 20 – 21 Κένταυρος Αγριάς – Εύρυτος Βόλου 29 – 19 Εύρυτος Βόλου – Κένταυρος Αγριάς 22 – 23.

Η ομάδα της Αγριάς, υπό την τεχνική καθοδήγηση των Κρατήρα και Αθανασαράκη πέτυχε το απόλυτο στο πρωτάθλημα, με 4 νίκες σε 4 αγώνες, σημειώνοντας 101 τέρματα και δεχόμενη 76. Να σημειώσουμε ότι για λόγους τραυματισμών η ομάδα στερήθηκε των υπηρεσιών 3 πολύτιμων παικτών: Λαγδός, Δαβιτήδης, Τσουρές.

Τώρα η ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει σε αγώνα μπαράζ, που θα γίνει την Κυριακή 16 Μαρτίου, στις 16.30, στο Φιλίππειο της Βέροιας, την αντίστοιχη ομάδα του Αερωπού Έδεσσας, που κατέλαβε την τρίτη θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Κεντρικής Μακεδονίας. Η αποστολή είναι δύσκολη απέναντι σε μια πιο έμπειρη ομάδα, αλλά οι νεαροί αθλητές του Κενταύρου Αγριάς, θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Να σημειώσουμε ότι ο νικητής του αγώνα μπαράζ, θα συνεχίσει στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων.

Οι αθλητές του Κενταύρου Αγριάς που αγωνίσθηκαν στην εφηβική ομάδα και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Κεντρικής Ελλάδας είναι οι:

Μπουργάνης Κώστας (4 συμμ., τερματοφύλακας),

Καρατοσίδης Κυριάκος (3 συμμ., τεμρατοφύλακας),

Μιμίκος Κώστας (4 συμμ., 16 τέρματα),

Ανδρέου Ορφέας (4 συμμ., 31 τέρματα),

Αθανασάκης Γιώργος (4 συμμ., 3 τέρματα),

Μούτος Αποστόλης (4 συμμ., 5 τέρματα),

Σίμος Ηρακλής (3 συμμ., 3 τέρματα),

Μαργώνης Δημήτρης (4 συμμ, 9 τέρματα),

ϊλσι Πέτρος (1 συμμετοχή),

Κασσαβέτης Δημήτρης (4 συμμ., 6 τέρματα),

Σκούκα Ντόναλντ (4 συυμ., 2 τέρματα),

Τσουρές Νίκος (4 συμμ., 1 τέρμα),

Τζήμας Νίκος (3 συμμ., 3 τέρματα),

Μάνο Αλέξανδρος (4 συμμ., 16 τέρματα),

Πλάχα Ρονάλντο (2 συμμ., 6 τέρματα),

Μπάτρας Αχιλλέας (1 συμμετοχή).