Την Αγριά Βόλου και το ανοικτό γήπεδο Χάντμπολ του Γυμνασίου Αγριάς, επισκέφθηκε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012, ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός της Ο.Χ.Ε. κ. Μπιζέτας Γιάννης. Ο κ. Μπιζέτας πραγματοποίησε «υποδειγματική» προπόνηση στα παιδιά των τμημάτων Παμπαίδων και Μίνι του Κενταύρου Αγριάς, καθώς και μετρήσεις.

Ο κύριος Μπιζέτας έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από το αγωνιστικό επίπεδο των παιδιών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι υπάρχει στην περιοχή μια «σπίθα» που μπορεί να εξελιχθεί σε «φλόγα», δίνοντας ώθηση στην ανάπτυξη της Χειροσφαίρισης στην περιοχή της Θεσσαλίας. Στην συνάντηση παρευρισκόταν και οι κ.κ. Αθανασαράκης Γιάννης (προπονητής των τμημάτων) και Πρωτοσύγγελος Κων/νος (υπεύθυνος τμημάτων υποδομών Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς) οι οποίοι τόνισαν πως το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι η έλλειψη αγώνων για τα συγκεκριμένα ηλικιακά τμήματα, λόγο απουσίας σωματείων που να αναπτύσσουν το άθλημα της Χειροσφαίρισης στην περιοχή.

Όπως τόνισε και ο κ. Μπιζέτας θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην δραστηριοποίηση και άλλων αθλητικών σωματείων της περιοχής προς τη δημιουργία ηλικιακών τμημάτων της Χειροσφαίρισης. Ο κύριος Μπιζέτας υποσχέθηκε ότι θα ξαναεπισκεφθεί στο άμεσο μέλλον την περιοχή, για την διοργάνωση ενός τουρνουά για μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων.