Ένα δύσκολο απόγευμα είχε η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών. Οι αθλήτριες του Κενταύρου είχαν να αντιμετωπίσουν ένα σαφώς ανώτερο αντίπαλο, μια ομάδα που απέδωσε σύγχρονο και γρήγορο Χάντμπολ, και που δίκαια αναδείχθηκε νικήτρια του αγώνα.

Η έλλειψη αγώνων εδώ και δύο μήνες για τις αθλήτριες του Κενταύρου Αγριάς (τον τελευταίο επίσημο αγώνα τον έδωσαν στις 9 Δεκεμβρίου), αλλά και η σαφής ανωτερότητα του αντιπάλου, αποδείχθηκαν ανασταλτικοί παράγοντες σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Κενταύρου είχε ως αρνητικό στοιχείο, τα πολλά λάθη (18) στον χειρισμό της μπάλας, που έγιναν εύκολες αντεπιθέσεις και γκολ για την ομάδα του Βύρωνα.

Στον επιθετικό τομέα η πολύ καλή άμυνα της Αναγέννησης δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αθλητριών του Κενταύρου, υπήρξαν όμως χρονικοί περίοδοι που με συνδυασμένες επιθέσεις και περίτεχνες ενέργειες βρήκαν τους κενούς χώρους και το δρόμο προς τα δίχτυα της ομάδας της Αναγέννησης Βύρωνα.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 1 – 6, 3 – 16, 7 – 21, 12 – 29, 13 – 35, 15 – 42.

Κένταυρος Αγριάς (Μακρής – Πασχαλίδης) : Κυριάκου, Βλάχου, Παπούλια (2), Δάμου, Σιρανίδου (1), Παπαρίζου (4), Σταμοπούλου (2), Ασλανίδου (5), Αργυρίου, Αδάμου (1), Παπαδοπούλου, Μανώλη, Γαρυφάλλου, Ρυμενίδη, Μαργαρίτη.

Αναγέννηση Βύρωνα (Μυλωνάς): Δημητρίου, Αποστολίδου (2), Μακαντάση (5), Ζώρζου (3), Ζήση (3), Ζουμπουνέλλη (13), Βαχτσεβάνου (1), Κωνσταντίνου, Βάσιλα (7), Ανδρουτσοπούλου, Μυλωνά (9).