Με τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και τις καλύτερες εμπειρίες επέστρεψαν οι παίκτες της ανδρικής και της εφηβικής ομάδας Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, από την Παραλία της Λούτσας του Δήμου Φαναρίου, στο νομό Πρέβεζας. Εκεί σε μια μαγευτική παραλία (μήκους 4 χλμ. βουτηγμένη στο πράσινο) από την Παρασκευή 10 ως και την Κυριακή 12 Ιουλίου, συμμετείχαν στο 4ο τουρνουά του 10ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος BeachHandball. Το τουρνουά ήταν άψογο από οργανωτικής πλευράς και αξίζουν συγχαρητήρια στου διοργανωτές και στο Δήμο Φαναρίου.

 

Η ομάδα με την επωνυμία “Μέταλλα Αγριάς”, αποτελούμενη αποκλειστικά από Αγριώτες και Βολιώτες αθλητές και με ένα αρκετά νεανικό σχήμα (ήταν ο ομάδα με τον μικρότερο μ.ο. ηλικίας – 19,3 έτη) αποκόμισε αρκετές εμπειρίες, σε ένα εντυπωσιακό άθλημα όπως αυτό του BeachHandball, στο οποίο όλοι οι παίκτες συμμετείχαν για πρώτη φορά. Μπορεί η ομάδα να γνώρισε την ήττα και στα τρία παιχνίδια που έδωσε (απέναντι σε ομάδες με παίκτες αναγνωρισμένης αξίας, οι οποίοι αγωνίζονται σε ομάδες της Α1 και Α2 εθνικής κατηγορίας) και να κατέλαβε την 9η θέση ανάμεσα σε 10 ομάδεςπου συμμετείχαν στο τουρνουά, κέρδισε όμως τις εντυπώσεις από όλες τις υπόλοιπες ομάδες για την αγωνιστικότητα, τον νεανικό ενθουσιασμό και το ομαδικό πνεύμα που τη διέκρινε.

 

Επίσης είχε την αναγνωρησιμότητα από όλες τις υπόλοιπες αποστολές που ήταν από διάφορα μέρη της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Άρτα, Γιάννενα), οι οποίοι ενημερώνονται για τις δραστηριότητες του Κενταύρου Αγριάς, τόσο από το επίσημο site, όσο και από άλλα blogτου διαδικτύου και οι οποίοι εκφραστήκαν με κολακευτικά λόγια για τη δράση του Κενταύρου, ιδιαίτερα δε για το ότι κάνει δουλειά σε βάθος, στηρίζοντας τα τμήματα υποδομών του.Στην ομάδα συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές: Μούτος Γιώργος, Πινακάς Γιώργος, Καρανάσιος Κώστας, Χατζηγεωργίου Αλέξης, Κάβουρας Μιχάλης, Πανάγος Γιάννης, Κυργιάκος Γιώργος, Δαβιτήδης Κυριάκος (13 χρονών ο μικρότερος του τουρνουά), Δαβιτήδης Γιάννης (14 χρονών) Γιαννής Αποστόλης (14 χρονών). Την αποστολή συνόδεψαν μέλη της διοίκησης και αρκετοί γονείς των αθλητών.

 

Η τελική βαθμολογική κατάταξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2008 – 09 έχει ως εξής (οι 4 πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας προκρίνονται στην Τελική φάση “Final -4”):

Άνδρες

 

1.ACROPOLI BHC25 ΒΑΘΜΟΙ (4 συμμετοχές)

2.VAMOS 05 23 ΒΑΘΜΟΙ (4 συμμετοχές)

3.CAFÉ SUMMER 04 23 ΒΑΘΜΟΙ (3 συμμετοχές)

4.CPSATHENSPOLITEIA16 ΒΑΘΜΟΙ (4 συμμετοχές)

5.ILIOUPOLI BHC 10 ΒΑΘΜΟΙ (3 συμμετοχές)

6.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ CAFÉ BARBELVEERE8 ΒΑΘΜΟΙ (2 συμμετοχές)

7.BOJO JUNIORS 09 4 ΒΑΘΜΟΙ (2 συμμετοχές)

8.ΙΩΝΙΚΟΣ BOJOCLUB4 ΒΑΘΜΟΙ (2 συμμετοχές)

9.ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΓΚΙΝΗ4 ΒΑΘΜΟΙ (1 συμμετοχή)

10.ΓΙΑΝΝΕΝΑ 20093 ΒΑΘΜΟΙ (1 συμμετοχή)

11.ΜΕΤΑΛΛΑ ΑΓΡΙΑΣ2 ΒΑΘΜΟΙ (1 συμμετοχή)

12.ΕΥΡΥΤΟΣ ΒΟΛΟΥ MOBILEMINGOLA1 ΒΑΘΜΟΣ (2 συμμετοχές)