Στην Αθήνα ταξιδεύει σήμερα (21/1/2012) η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κένταυρου Αγριάς, προκειμένου να αγωνισθεί στις 17.30 με την ομάδα του Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων.
Η ομάδα του Κενταύρου προερχόμενη από μια μεγάλη νίκη επί του Εσπέρου Καλλιθέας, μια νίκη βάλσαμο, που έχει ανεβάσει την ψυχολογία όλων των παικτών στην ομάδα, στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα επί της ομάδας των Αγ. Αναργύρων.
Στον άλλον αγώνα του υποομίλου, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Κερατσινίου, αγωνίζεται στην Καλλιθεά με τον Έσπερο (Σάββατο στις 20.00).

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων προέρχεται από την Α2 εθνική κατηγορία, από την οποία υποβιβάσθηκε πέρυσι, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως την προηγούμενη 10ετία, είχε αγωνισθεί 5 χρόνια στην Α2, 4 χρόνια στη Β Εθνική, ενώ τη χρονιά 2001 – 2002 αγωνιζόταν στην Α1 εθνική κατηγορία! Στη μέχρι τώρα συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, η ομάδα των Αγ. Αναργύρων έχει μία ήττα από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου (24 – 25) και δύο νίκες επί του ΔΙΚΕΑΣ (31 – 30) και επί του Έσπερου Καλλιθέας (23 – 22).

Η ομάδα της Αγριάς, με την τεχνική καθοδήγηση του Γιάννη Τσιάπα, στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που θα της δώσει την ευκαιρεία να ξεπεράσει την ομάδα του ΔΙΚΕΑΣ στη βαθμολογία και να πλησιάσει πιο κοντά στην βαθμολογία τις δύο προπορευόμενες ομάδες του ομίλου.

Ο Γιάννης Τσιάπας στο σημερινό παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Καποτά και Νούλη, καθώς και στον Αναστασίου (λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων). Η αποστολή του Κενταύρου Αγριάς στην Αθήνα, στα στηριχτεί στους: Ασλανίδη, Φώτο, Κάβουρα, Καλαποδά, Αστέρη, Παντελή, Πανάγο, Αδάμ, Σκετόπουλο, Ανδρέου, Κρατήρα, Κυριάκο, Βαλκαμελή, Καρανάσιο, Μουσούλη και Μιμίκο.

Η βαθμολογία του υποομίλου που αγωνίζεται ο Κένταυρος Αγριάς, μια αγωνιστική πριν την λήξη του α΄ γύρου, έχει ως εξής:

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 6 Β. 69 – 62

2. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 4 Β. 78 – 77

3. ΔΙΚΕΑΣ 3 Β. 102 – 100

4. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ 2 Β. 72 – 63

5. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1 Β. 68 – 87

Στο μεταξύ στα πλαίσια του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Γυναικών, η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, αντιμετωπίζει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στις 14.00, στο ΔΑΚ της Λαμίας, την ομάδα του Έσπερου Λαμίας. Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, η οποία έχει ενισχυθεί φέτος, με ταλαντούχες αλλά και έμπειρες παίκτριες, στοχεύει με την τεχνική καθοδήγηση του Γιώργου Κυριάκου, στην κατάκτηση της 1η θέσης στον όμιλο της Κεντρικής Ελλάδας, για να διεκδικήσει στην συνέχεια στην διαδικασία των μπαραζ την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.

Να σημειώσουμε πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η ομάδα της Αγριάς κέρδισε «άνευ αγώνα» με σκορ 10 – 0 την ομάδα της Αναγέννησης Λαμίας, η οποία δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο για να αγωνισθεί. Ο αγώνας της Κυριακής με τον Έσπερο Λαμίας, είναι πολύ σημαντικός στην διεκδίκηση της 1ης θέσης στον όμιλο, καθώς η ομάδα του Εσπέρου Λαμίας, είναι μία από τις βασικές διεκδικήτριες της πρωτιάς στον όμιλο. Βέβαια στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής, η ομάδα του Εσπέρου Λαμίας δυσκολεύτηκε απέναντι στην νεανική ομάδα της Φθίας Λαμίας την οποία και κέρδισε στο τέλος με σκορ 12 – 11. Οι παίκτριες του Γιώργου Κυριακου δείχνουν καθόλα έτοιμες ώστε να πετύχουν την Κυριακή το θετικό αποτέλεσμα.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ.

Στο μεταξύ την ερχόμενη Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 11.00 το πρωί, θα γίνει η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Καραγιάννη 3 στην Αγριά. Το Δ.Σ. καλεί τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, να παρευρεθούν στη συγκεκριμένη εκδήλωση.