Στο τουρνουά της Κυριακής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Απριλίου στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, έγιναν και αγώνες κατηγορίας μίνι και προμίνι, μεταξύ του Κενταύρου Αγριάς και της Φθίας Λαμίας. Πρόκειται για τους πρώτους επίσημους αγώνες των παιδιών αυτής της ηλικιακής κατηγορίας, που συμμετέχουν στα τμήματα υποδομών του Κενταύρου Αγριάς.

Στον αγώνα της κατηγορίας Μίνι Αγοριών, η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα της Φθίας Λαμίας με σκορ 17 – 13. Η ομάδα του Κενταύρου με προπονητή τον Γιώργο Κυριάκο, αγωνίσθηκε με τους: Σκούκα Ντόναλντ (4), Κωνσταντέλια Κων/νο (4), Φώτο Δημήτρη (3), Καραντάκο Αθανάσιο (1), Δουλά Γιάννη (2), Κατσίκα Νικόλαο (1), Σιώμο Γιάννη (1), Κορομηνά Κων/νο, Χαλκιά Αθανάσιο, Μακρή Γιώργο (1).

Στον αγώνα της κατηγορίας Μίνι Κοριτσιών, η ομάδα της Αγριάς επιβλήθηκε με σκορ 5 – 4 την αντίστοιχη ομάδα της Φθίας Λαμίας, με τον αγώνα να κρίνεται στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς αγωνίσθηκε με τις: Αβντόλη Μαρία (4), Έρσα Σκούκα, Κλειτσογιάννη Χρύσα, Αθανασάκη Στεφανία, Ντότσια Χαρά, Αγαθουλέση Αμαλία, Λαγκόζι Λίρα, Αργυρίου Μαρία, Μπάμπαλη Χριστίνα (1), Δημάκη Ακατερίνη.

Στη διάρκεια του τουρνουά πραγματοποιήθηκε και ένας αγώνα κατηγορίας προμίνι, για αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα το 2002 και μικρότερα. Οι μικροί αθλητές του Κενταύρου Αγριάς και της Φθίας Λαμίας κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα όλων των παρισταμένων, με το πάθος μέσα σε αθλητικά πλαίσια, που έδειξαν στο παιχνίδι τους. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τον αγώνα κέρδισε η ομάδα της Φθίας Λαμίας με σκορ 6 – 5. Ο Κένταυρος Αγριάς αγωνίσθηκε με τα παρακάτω παιδιά: (Κυριάκος Γιώργος προπονητής), Αγαθουλέση Θεοδωρή, Πινιάρη Ιάσονα, Δημάκη Αικατερίνη, Δημάκη Νικόλαο, Λαγκόζι Λίρα, Κορομηνά Κων/νο , Μακρή Γιώργο, Μακρή Νεκτάριο, Γιαννακούλα Ορέστη, Χαλκιά Αθανάσιο, Σέχου Λέντζι.

Ο Κένταυρος Αγριάς θέλει να ευχαριστήσει το σωματείο της Φθίας Λαμίας, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του σωματείου μας και συμμετείχε στο τουρνουά, να ευχαριστήσει όλους τους γονείς των μικρών αθλητών που παρακολουθήσαν τους αγώνες, την διοίκηση του ΕΑΚ για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου και την βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ, που δρόσισε με αναψυκτικά τις προσπάθειες των μικρών αθλητών. Να σημειώσουμε ότι οι μικροί μας αθλητές δίνουν νέο ραντεβού στις 29 Απριλίου σε αντίστοιχο τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Λαμία. Επίσης στις 6 Μαΐου είναι στόχος να πραγματοποιηθεί τουρνουά δημοτικών σχολείων της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας.