Ένα πολύ σημαντικό αγώνα δίνει σήμερα (Σάββατο), το απόγευμα στις 19.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Αντιμετωπίζει την ομάδα του Δικέφαλου Αστέρα (ΔΙΚΕΑΣ), σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά για την τελική βαθμολογική θέση που μπορεί να πάρει η ομάδα της Αγριάς. Ο Κένταυρος Αγριάς, θέλει οπωσδήποτε την νίκη και μάλιστα ίσως χρειαστεί να καλύψει και την διαφορά των 6 τερμάτων, με την οποία έχασε ο Κένταυρος Αγριάς μέσα στην Αθήνα (24 – 18), ώστε να υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ομάδα του ΔΙΚΕΑΣ.

Με όπλο την πολύτιμη ισοπαλία που πήρε το προηγούμενο Σάββατο, μέσα στον Κερατσίνι με τον τοπικό Ολυμπιακό και με ανεβασμένη την ψυχολογία, η ομάδα της Αγριάς κάνει τον υπερπάντων αγώνα, ώστε με 3 νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια, της κανονικής φάσης του πρωταθλήματος, να ελπίζει ότι θα τερματίσει στην 3η θέση, ώστε να αποφύγει την διαδικασία των μπαράζ για την παραμονή στη Β’ Εθνική κατηγορία. Το γεγονός αυτό έχει σημάνει πανστρατιά στο στρατόπεδο του Κενταύρου, ώστε με την ολόθερμη συμπαράσταση των φίλων και οπαδών του, η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, να πετύχει σήμερα μια μεγάλη νίκη, που θα σημάνει την αρχή της αντεπίθεσης.

Ο Γιάννης Τσιάπας με μεγάλη χαρά βλέπει να έχει διαθέσιμους για το σημερινό παιχνίδι, παίκτες που στο παιχνίδι με το Κερατσίνι απουσιάζαν, όπως οι Αδάμ, Βαλκαμελής, Κρατήρας, γεγονός που του λύνει τα χέρια, έχοντας πολλές επιλογές στη διαχείριση του παιχνιδιού. Να σημειώσουμε πως το έργο των παικτών του Κενταύρου δεν είναι εύκολο, καθώς ο Δικέφαλος Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα που προέρχεται μάλιστα από δύο συνεχόμενες νίκες (με Κερατσίνι και Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων). Το γεγονός μάλιστα ότι τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του ΔΙΚΕΑΣ βασίζονται στην ταχύτητα και στην τεχνική, όπως και του Κενταύρου Αγριάς, προδικάζουν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, που θα ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι.

Ο Γιάννης Τσιάπας έχει να επιλέξει για το σημερινό παίχνίδι μεταξύ των: Αναστασίου, Ασλανίδη, Φώτου, Κάβουρα, Αδάμ, Παντελή, Καλαποδά, Καρανάσιο, Αστέρη, Μιμίκο, Ανδρέου, Μουσούλη, Βαλκαμελή, Σκετόπουλου, Κρατήρα, Πανάγο, Νούλη, Πινακά.

Στο μεταξύ ρεπό από αγωνιστικές υποχρεώσεις έχει η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, η οποία προετοιμάζεται για τα παιχνίδια του β΄γύρου και συγκεκριμένα για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την Αναγένννηση Λαμίας, μέσα στην Λαμία. Τα κορίτσια του Κενταύρου έχοντας ολοκληρώσει με 3 νίκες σε 3 παιχνίδια τον πρώτο γύρο, θέλουν να έχουν και ανάλογη συνέχεια για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου στον όμιλο της Κ. Ελλάδας.