Θριαμβευτική νίκη μέσα στην Λειβαδιά πέτυχε η ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση 37 – 9 την ομάδα της Αναγέννησης Λειβαδιάς. Το παιχνίδι ήταν ο πρώτος ημιτελικός της φάσης των play – off του πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Κ. Ελλάδας και η ομάδα της Αγριάς έκανε …δύο βήματα για την είσοδό της στον τελικό του πρωταθλήματος.

Στην φάση των play – off του πρωταθλήματος χειροσφαίρισης Κ. Ελλάδας συμμετέχουν: ο Κένταυρος Αγριάς, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στον όμιλο της Θεσσαλίας με 24 βαθμούς (259 τέρματα υπέρ – 125 τέρματα κατά), ο Δόλοπας Καρδίτσας (2ος στον όμιλο Θεσσαλίας), ο Έσπερος Λαμίας και η Αναγέννηση Λειβαδιάς (1ος και 2ος αντίστοιχα στον όμιλο της Στ. Ελλάδας). Σε διπλά παιχνίδια αγωνίζονται τώρα ο Κένταυρος Αγριάς με την Αναγέννηση Λειβαδιάς, ενώ το άλλο ζευγάρι αποτελούν ο Έσπερος Λαμίας και ο Δόλοπας Καρδίτσας.

Το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Λειβαδιά δεν χρήζει κριτικής, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αποδείχθηκε μεγάλη, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στο τελικό αποτέλεσμα. Με όπλα του: την φοβερή φυσική κατάσταση όλων των παικτών του, την εξαίρετη αμυντική του διάταξη αλλά και την ανάπτυξη περίτεχνων συστημάτων στην επίθεση, ο Κένταυρος Αγριάς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο του (που μέχρι το Σάββατο ήταν αήττητος στην έδρα του για την φετινή περίοδο). Οι παίκτες του Γιάννη Τσιάπα επιβάλλοντας τον ρυθμό τους, από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού, βρέθηκαν να προηγούνται με 15 – 3 στο 20ο λεπτό του α΄ ημιχρόνου. Το ημίχρονο βρήκε τον Κένταυρο Αγριά να προηγείται με 20 – 5. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο με την ομάδα της Αγριά να επιβάλλει τον ξέφρενο ρυθμό της μέχρι τέλος και να σημειώνει την πιο συντριπτική νίκη της ιστορίας του με σκορ 37 – 9.

Όλοι οι παίκτες του Κενταύρου συνέβαλλαν με τον τρόπο τους (κάτι που αποτυπώνεται και στον πλουραλισμό στο σκοράρισμα) σε αυτή τη μεγάλη νίκη και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να δοθεί στην εξαίρετη εμφάνιση των δύο τερματοφυλάκων (Κάβουρα Μιχάλη και Σεμέργελη Χριστόφορου). Ο Γιάννης Τσιάπας και ο βοηθός του Αθανασαράκης Γιάννης χρησιμοποίησαν τους κάτωθι: Κάβουρα Μιχάλη, Σεμέργελη Χριστόφορο, Παντελή Ανανία (7), Βαλκαμελή Γιώργο (6), Καποτά Νίκο (6), Φιλίππου Παναγιώτη (6), Κατσίνα Αθανάσιο, Αδάμ Δημήτρη (3), Αρκουδέα Άκη (1), Καρανάσιο Κων/νο (5), Φουρλή Σάκη (2), Σκετόπουλο Νίκο (1), Σωτηρίου Χάρη.

Το επαναληπτικό παιχνίδι τou επόμενou Σαββατου 27 Μαρτίου, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, αποτελεί μια τυπική διαδικασία για την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, αλλά και μια ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό της περιοχής για να χειροκροτήσει και να αποθεώσει τους παίκτες του Κενταύρου, για την εξαίρετη φετινή τους πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Κ. Ελλάδας.