ΕΑΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 15-3-2009

Σε ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια του ομίλου, ο Κένταυρος Αγριάς δεν δυσκολεύτηκε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα. Στο τελευταίο παιχνίδι για τον β’γύρο της α΄φάσης του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Χειροσφάιρισης, οι παίκτες του Νίκου Μαγγίτση κατάφεραν και τελείωσαν αήττητοι τις υποχρεώσεις τους, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του ομίλου τους.
Ο αγώνας της Κυριακής στο ΕΑΚ της Καρδίτσας, με αντίπαλο την Ακαδημία των Σπορ, παρότι βαθμολογικά αδιάφορος αποτέλεσε διαφήμιση για το άθλημα.

Δύο γρήγορες και νεανικές ομάδες ξεδίπλωσαν τις αρετές τους στο παρκέ παρουσιάζοντας όμορφο θέαμα, δείχνοντας παράλληλα ότι με σωστή και αρκετή δουλειά και οι δυο ομάδες μπορούν να έχουν λαμπρό μέλλον.
Οι Αγριώτες ταξίδεψαν για την Καρδίτσα με πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα, οι Παντελής, Κυριάκος, Χειμωνίδης, Ριζούλης , Χατζηγεωργίου και Σωτηρίου έμειναν στη πόλη του Βόλου για διάφορους λόγους ο καθένας ενώ οι φοιτητές Μούτος και Μαρέτης δεν κρίθηκε σκόπιμο να μετακινηθούν. Παρ’όλα αυτά οι παίκτες της αποστολής ανταπεξήλθαν θαυμάσια στις υποχρεώσεις του παιχνιδιού και επέστρεψαν με ένα ακόμη ροζ φύλλο στις αποσκευές τους.

Σε κανένας σημείο του παιχνιδιου δεν απειλήθηκε η ομάδα της Μαγνησίας, ενώ στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 11-14, δίχως να βρεθεί ούτε μια φορά πίσω στο σκορ.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, οι Αγριώτες θέλησαν να τελειώσουν το ματς και να εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες των αντιπάλων για κάτι θετικό.

Ο 21χρονος Αντρέας Ιντζόγλου με την εκρηκτικότητά του ανέβασε στρόφές για την ομάδα του και με τα 7 τέρματα που σημείωσε δήλωσε παρών για τη δύσκολη συνέχεια. Ένας από τους λόγους της διαφοράς που δημιουργήθηκε, οφείλετε επίσης στον τερματοφύλακα Μιχάλη Κάβουρα, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Το τέλος βρήκε τους παίκτες του Κενταύρου να πανηγυρίζουν για την αήττητη μέχρι τώρα παορέια τους και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλό τους. Το επόμενο σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί το πρώτο παιχνίδι για τα μπαράζ , με αντίπαλο τον Έσπερο Λαμίας εκτός έδρας και όπως είναι φυσικό η προσοχή όλων είναι στραμμένη σε αυτή τη σειρά παιχνιδιών.

Ο Νίκος Μαγγίτσης χρησιμοποίησε τους:Κάβουρα Μιχάλη, Βαλκαμελή Γιώργο 8, Ιντζόγλου Ανδρέα 7, Καποτά Νίκο 5, Πανάγο Γιάννη 4, , Καρανάσιο Σ. Κωνσταντίνο 3, Φιλίππου Παναγιώτη 3 , Καρανάσιο Χ.Κωνσταντίνο 1, Πινακά Γιώργο ,Βαμβάκο Αλέξανδρο,Φουρλή Σάκη, Κρινάκη Σταύρο και Μούτο Γιώργο.Δεκάλεπτα: 1ο 2-6, 2ο 6-8, 3ο 11-14, 4ο 17-20, 5ο 22-28, 6ο 25-33