Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στο 1ο τουρνουά streetΧάντμπολ (4×4) στην Αγριά, από τις 2ως τις 5 Ιουλίου . Το τουρνουά διοργάνωσαν ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγριάς σε συνεργασία με την Α.Γ.Ε. Αγριάς – Κένταυρος 2008. Το τουρνουά σημείωσε μεγάλη επιτυχία τόσο από πλευράς συμμετοχής παιδιών (συμμετείχαν γύρω στα 80 παιδιά, αγόρια και κορίτσια), όσο και από προσέλευση κόσμου, που παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τους αγώνες και τις τέσσερεις ημέρες του τουρνουά. Το τουρνουά διεξήχθη σε δύο ηλικιακές κατηγορίες(1η γεννηθέντες 1996 – 1998 και 2η γεννηθέντες 1999 – 2001), ενώ οι ομάδες ήταν μικτές (αγόρια και κορίτσια). Όλοι οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες (με το φως των προβολέων) από 20.30 – 22.30 στον παραλιακό δρόμο της Αγριάς.

Το σημαντικό στοιχείο του τουρνουά ήταν ότι διεξήχθη τέσσερεις ημέρες, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σε ομάδες να παίζουν αγώνα κάθε βραδιά του τουρνουά. Τις τρεις πρώτες ημέρες διεξήχθηκαν οι προκριματικοί αγώνες, ενώ την τελευταία ημέρα πραγματοποιήθηκαν τελικοί αγώνες σε όλες τις κατηγορίες. Χαρακτηριστικό στοιχείο όλων των αγώνων ήταν η μεγάλη αγωνιστικότητα που έδειξαν τα παιδιά, προσφέροντας ένα πλούσιο θέαμα για όσους παρακολούθησαν τους αγώνες. Αξίζει να αναφερθεί ότι σε 22 αγώνες (διάρκειας 15 λεπτών) σημειώθηκαν 435 γκολ. Συμμετείχαν συνολικά 11 ομάδες (8 στην 1η κατηγορία και 3 στην 2ην κατηγορία).Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι παρακάτω ομάδες:

RedDevils: Κώστας Μπουργάνης, Νίκος Μπουργάνης, Λευτέρης Κότσι, Ελισάβετ Κοντού, Ιωάννα Μουσούλη, Τερέζα Παπαδάκου.

StreetGays: Νίκος Τζήμας, Αρλίντ Σέχου, Δημήτρης Γαρυφάλλου, Κων/να Κουλουκτσή, Κατερίνα Τουφεξή.

TheKillers: Σταύρος Ηλιόπουλος, Χρήστος Καλαϊτζήδης, Απόστολος Γιαννής, Μπάϊπας, Χριστίνα Πρίφτη.

Θρύλος: Πέτρος Ίλτσι, Κυριάκος Δαβητίδης, Δημήτρης Δεμελής, Κλέβιν Λένιν, Μπιλιάλης Άγγελος, Ρονάλντο Πλάχα.

Ατσίδες: Κρυσταλία Λάμπη, Ειρήνη Τσιάκου, Αρχοντία Λογοθέτη, Γιώργος Λογοθέτης, Χρήστος Αλέκος, Κόκας, Κωνσταντίνος Λάμπης.

Generation: Νεκτάριος Μπέιντο, Όλντι Μπέιντο, Αντώνης Κεβάνης, Όλγα Μπακούλα, Τσιαφούτας, Απόστολος Μπογδάνος.

Champions: Αντώνης Κατσίκας, Αχιλλέας Μπάτρας, Ρενάτο Μπέιντο, Θεοδώρα Μηλίνη, Αφροδίτη Σπυριδάκη, Δημήτρης Βαρδάκης, Νίκος Βογιατζής.

StreetChildren: Κυριάκος Καρατοσίδης, Νίκος Τζήμας, Νίκος Μόκας, Μαριαλένα Φραντζή, Αποστολία Βέργου, Στέλιος Λαούδης.

Εξολοθρευτές: Γιάννης Δουλάς, Βαγγέλης Γιαταγάνης, Δημήτρης Σαμαράς, Αντιγόνη Ζούκα, Νίκος Παραγιούτσικος, Γιώργος Κωστανάσιος, Μάγδα Μανθογιάννη.

Lightnings: Σαράντης Σουγιουλτζής, Χρήστος Μιτζέλος, Δημήτρης Κυριαζής, Ντόναλ Σκούκα, Αλέξανδρος Λάμπης (ο πιο μικρός του τουρνουά ηλικίας 6 ετών).

Ατρόμητοι: Ηλίας Μαλαμούσης, Θανάσης Καραντάκος, Αλέξανδρος Ζαφειρίου, Στεφανία Αθανασάκη, Στέλιος Μπάρδην, Θανάσης Κωστανάσιος, Νίκος Κατσίκας.

 

 

 

Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:

1ηκατηγορία

Generation – Street Guys13 – 26

Θρύλος – Champions18 – 13

Red Devils – The Killers 12 – 10

Ατσίδες – Street Children9 – 6

Street Guys – Champions16 – 8

Red Devils – Street Children 15 – 2

Generation – Θρύλος 14 – 13

The Killers – Ατσίδες14 – 10

The Killers – Street Children10 – 0

The Generation – Champions14 – 9

Red Devils – Ατσίδες 12 – 5

Street Guys – Θρύλος15 – 18

Champions – Street Children7 – 3

Generation – Ατσίδες 13 – 17

Θρύλος – TheKillers10 – 19(μικρός τελικός 1ης κατηγορίας)

StreetGays – RedDevils9 – 13 (μεγάλος τελικός 1ης κατηγορίας)

 

2η κατηγορία

Εξολοθρευτές – Ατρόμητοι8 – 5

Εξολοθρευτές – Ατρόμητοι11 – 8

Lightning’s -Εξολοθρευτές7 – 7

Lightning’s -Ατρόμητοι4 – 6

Lightning’s – Ατρόμητοι8 – 6

Lightning’s– Εξολοθρευτές 1 – 1

1η θέση η ομάδα Εξολοθρευτές.

 

Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια, ενώ μετάλλια δόθηκαν στα μέλη των τριών πρώτων ομάδων κάθε κατηγορίας και κύπελλα στις νικήτριες ομάδες. Παρόν όλες τις ημέρες του διεξαγωγής του τουρνουά ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κ. Ελλάδας, κ. Τσιβγιούρας Χρήστος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγριάς, κ. Αντώνης Δουλάς, ο πρόεδρος της Α.Γ.Ε. Αγριάς – Κένταυρος 2008 κ. Πρωτοσύγγελος Κων/νος, καθώς και μέλη του Δ.Σ. της Α.Γ.Ε. Αγριάς – Κένταυρος 2008. Τη τελευταία ημέρα των αγώνων παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αγριά κ. Παπαευθυμίου Θωμάς, ο οποίος έκανε τις απονομές, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση των παιδιών και του κόσμου, δηλώνοντας πως η Δήμος Αγριάς θα κάνει θεσμό το συγκεκριμένο τουρνουά για τα επόμενα χρόνια.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές του τουρνουά, στον Δήμο Αγριάς για την τεχνική υποστήριξη, στους κ.κ. Αθανασάρακη Γιάννη, Μελαχρινάκη Γιάννη, Μαριάνα Μούτου, Τσιάνο Δημήτρη, Μούτο Γιώργο για την βοήθεια στη γραμματεία και στη διαιτησία των αγώνων, καθώς και στον κ. Αρέθα Ευάγγελο για την ηχητική κάλυψη των αγώνων. Επίσης οι διοργανωτές ευχαριστούν του χορηγούς του τουρνουά, την επιχείρηση Λούνα Παρκ του κ. Ιντζόγλου Χρήσου, το Ουζερί – Ταβέρνα του κ. Δουκέρη Δημήτρη και τα είδη περιπτέρου των κ.κ. Δημοτζάλη Σοφία και Ζαμπούρα Ιωάννα.