Φυσιολογική ήταν η ήττα που γνώρισε η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς απέναντι στην ομάδα του Μακεδονικού, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Ο αγώνας ήταν στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, του 4ου ομίλου, της Α2 εθνικής κατηγορίας, και πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Νεάπολης.

Οι αθλήτριες του Βαγγέλη Ιωάννου είχαν ένα δύσκολο απόγευμα απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, η οποία είναι αήττητη στον 4ο όμιλο και φαβορί για να συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου για την μεγάλη κατηγορία (στην οποία αγωνιζόταν και πέρυσι).  Η ομάδα του Μακεδονικού με πολύ δυνατή άμυνα περιόρισε τις επιθετικές επιλογές της ομάδας του Κενταύρου, με αποτέλεσμα να πάρει εύκολα την νίκη με σκορ 21 – 4 (12 – 2 ημίχρονο).

Η ομάδα του Κενταύρου αγωνίσθηκε με την παρακάτω σύνθεση:
Μπατζογιάννη, Στιλπνοπούλου, Παπαρίζου, Μεκάση (1), Παπαδοπούλου Μαρκ. (1), Χατζή, Σιρανίδου, Σισμανίδου (1), Παπαδοπούλου Απ., Μαργαρίτη (1).

Στο μεταξύ ύστερα από έγγραφο που απέστειλε σήμερα η ΟΧΕ, ενημερώθηκε ο σύλλογός μας, για την έγγραφη αποχώρηση του σωματείου του Ορφέα Κατερίνης, από τον μεταξύ μας αγώνα το ερχόμενο Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Ο αγώνας που ήταν στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α2 γυναικών, κατοχυρώνεται με σκορ 10 – 0 στην ομάδα μας.