Σε Αναπτυξιακό τουρνουά που διοργανώθηκε στη Λαμία, τη Κυριακή 7 Μαΐου  2017, συμμετείχαν τα τμήματα υποδομών του Κενταύρου Αγριάς. Στο τουρνουά συμμετείχαν εκτός του Κενταύρου Αγριάς, οι Αμφικτύονες Λαμίας (που ήταν και οι διοργανωτές του τουρνουά) και ο Α.Σ. Λάρισα Handball Club.

Να σημειώσουμε πως ήταν το 4ο τουρνουά που διοργανώθηκε τη φετινή χρονιά στη Κεντρική Ελλάδα, από την ΕΑΠ / ΟΧΕ..Ο Κένταυρος Αγριάς συμμετείχε με ομάδες σε όλες τις κατηγορίες του τουρνουά (Παμπαίδες Α & Β, Μίνι και Παγκορασίδες). Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Κενταύρου Αγριάς πραγματοποιήσαν εξαίρετη εμφάνιση, τη καλύτερη μάλιστα της φετινής χρονιάς. δείχνοντας τη συνεχή αγωνιστική βελτίωσή τους από τουρνουά σε τουρνουά.

Αναλυτικά οι Παμπαίδες Α πέτυχαν ακόμα μία νίκη επί της αντίστοιχης ομάδας της Λάρισας, παραμένοντας αήττητοι και με μόνο νίκες, σε όλα τα τουρνουά της χρονιάς που πραγματοποιήθηκαν. Για την ομάδα των Μίνι (αγόρια – κορίτσια,  μικτή ομάδα) ήταν η καλύτερή τους φετινή εμφάνιση με μία ισοπαλία και με μία ήττα στις λεπτομέρειες. Να σημειωθεί μάλιστα ότι ο σύλλογός μας έχει την πιο νεανική ομάδα σε αυτή τη κατηγορία (η πλειονότητα των παιδιών είναι γεννημένα το 2008 – 2010) ενώ η ομάδα αποτελείται στη πλειονότητα από κορίτσια.  Η ομάδα των Παγκορασίδων έχασε στις λεπτομέρειες και για ένα γκολ από την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας, μετά από πολύ καλή εμφάνιση παρά τις απουσίες. Τέλος οι Παμπαίδες Β που είχαν δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, παρουσιαστήκαν με πολλά λάθη στο πρώτο τους παιχνίδι με την πολύ καλή ομάδα της Λάρισας, ενώ παρουσίασαν ένα πιο βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο, στο δεύτερο παιχνίδι με την ομάδα της Λαμίας.

Αξίζουν  πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά όλων των συλλόγων για την προσπάθειά τους και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν, όπως και στους προπονητές τους που είναι οι άοκνοι εργάτες αυτής της προσπάθειας.  Πολλά συγχαρητήρια επίσης τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση.