Σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά τουρνουά της κατηγορίας της, θα συμμετέχει στην αυγή του νέου έτους, η παιδική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Συγκεκριμένα θα συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά Handball Climax, που θα διοργανωθεί από 3 – 6 Ιανουαρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη, Στο τουρνουά συμμετέχουν 17 συνολικά  ομάδες.  Συγκεκριμένα συμμετέχουν οι ομάδες: Φίλιππος Βεροίας, Ζαφειράκης Νάουσας. Πυλαία, Φοίβος Συκεών, ΧΑΝΘ, ΠΑΟΚ, Ιωνικός Ν. Φιλαδελφείας, ΔΟΥΚΑΣ, Άρης Νίκαιας, Βριλήσσια, Δράμα 86, Αερωπός Έδεσσας, Αστέρας Αλεξανδρούπολης, Πρωτέας Άρτας, Κένταυρος Αγριάς, Φαίακας Κέρκυρας και η ομάδα RK «Prvi as» bar από το Μαυροβούνιο.  

Το τουρνουά θα είναι ένα πολύ καλό και δυνατό τεστ για τους νεαρούς αθλητές του Γιάννη Αθανασαράκη και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αγωνιστικές εμπειρίες με πολύ δυνατές ομάδες. Η ομάδα της Μαγνησίας στη πρώτη φάση συμμετέχει στον ίδιο όμιλο με τον Φίλιππο Βεροίας, τον Ιωνικό Ν. Φιλαδελφείας και τον ΠΑΟΚ. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινάνε το μεσημέρι της Κυριακής (14.20) με τον Φίλιππο Βεροίας και συνεχίζονται με άλλους δύο αγώνες (πρωί και απόγευμα) τη Δευτέρα. Στη δεύτερη φάση η ομάδα θα δώσει αγώνες της Τρίτη και την Τετάρτη το πρωί.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι αθλητές: Αμυγδαλιάς Ζαχαρίας, Δεμελής Δημήτρης, Καραντάκος Αθανάσιος, Καραόλιας Ιωάννης, Μακρής Ιωάννης, Μηλιόρδος Δημήτρης, Προβιάς Γιώργος, Τσιάκος Βασίλης, Φώτος Δημήτρης, Χούστης Σπύρος καθώς και οι αθλητές από τους Αμφικτύονες Λαμίας: Κατσίφας Νικήτας και Μελανοφίδης Κώστας.