Στη Λαμία αγωνίζεται (αύριο) Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κένταυρου Αγριάς, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας.  Αντιμετωπίζει στις 18.30 στο Χαλκιοπούλειο την τοπική ομάδα της Φθίας.

Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς έχει σαν στόχο τον θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα της Φθίας. Η ομάδα του Κενταύρου προσπάθησε να  προετοιμασθεί με τον καλύτερο τρόπο για τον συγκεκριμένο αγώνα (με δεδομένο το ρεπό της 28ης Οκτωβρίου), και έτσι προπονήθηκε ακόμα και το μεσημέρι του Σαββάτου (προπόνηση τακτικής) στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, προκειμένου να είναι καθόλα έτοιμος για τον συγκεκριμένο αγώνα. Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Αγριάς μετράει τρεις πολύτιμες απώλειες (Λοίζου, Ροδοβίτης, Κεφαλάς) στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Από την άλλη η ομάδα της Φθίας, που δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (ενώ έχει ξεκινήσει και με -3 βαθμούς), θα επιδιώξει και με τη βοήθεια του κοινού της, να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Κένταυρος θα στηριχτεί στους: Καραπαναγιωτίδη, Σαμαρά, Μακρή (τερματοφύλακες), Κρατήρα, Καρανάσιο, Ασαρίδη, Μιμίκο, Ζωναρόπουλο, Αρβανιτίδη, Μάνο, Μακρή, Μιχαηλίδη, Αργέντο, Νούλη, Σκετόπουλο.

Διαιτητές του αγώνα οι κ.κ. Παχής – Τόλιος.   .