Ξανά στην αγωνιστική δράση μπαίνει το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας Χάντμπολ Ανδρών, με την 15η αγωνιστική της κατηγορίας. Η ομάδα μας αυτό το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 αντιμετωπίζει στις 17.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, την ομάδα των Βριλησσίων.

Πρόκειται για ένα σημαντικό αγώνα και για τις δύο ομάδες, καθώς και οι δύο για διαφορετικούς λόγους θέλουν τους βαθμούς. Η ομάδα των Βριλησσίων, με τον Δημήτρη Καφφάτο στο τιμόνι (την παλιά δόξα της ΑΕΚ και του ελληνικού Χάντμπολ)  για να συνεχίσει την προέλασή της στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας (είναι πρώτη και αήττητη με 27 βαθμούς) και η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς για να έρθει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής στη κατηγορία και της όσο καλύτερης βαθμολογικής θέσης.

Ο αγώνας είναι δύσκολος για τους νεαρούς αθλητές του Γιάννη Τσιάπα αλλά έχουν αποδείξει φέτος πως στα δύσκολα ξέρουν να ανταπεξέρχονται. Θέλουν τη στήριξη του κοινού για να τους βοηθήσει σε έναν σημαντικό αγώνα, που αναμένεται συναρπαστικός, απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο φέτος την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.