Σε τουρνουά παιδικών ομάδων Χειροσφαίρισης συμμετείχε η παιδική μας ομάδα, τη Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στη Λάρισα. Το τουρνουά διοργάνωσε η ομάδα του Handball Club Λάρισας και συμμετείχε και η ομάδα του Εθνικού Κοζάνης. Ένα τουρνουά που έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά των τριών ομάδων να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους στο άθλημα που αγαπάνε, στο κλειστό του Αγ. Θωμά.

Η ομάδα μας είχε μάλιστα και πολύ καλή αγωνιστική παρουσία μετά από πολύ καιρό που αγωνίστηκε, ιδιαίτερα στον αγώνα με τον Εθνικό Κοζάνης και με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της. Ο Γιάννης Αθανασαράκης χρησιμοποίησε όλα τα παιδιά που είχε στην αποστολή ακόμα και τους μικρούς Παμπαίδες. Απολογισμός για την ομάδα μας μία νίκη με τον Εθνικό Κοζάνης (24 – 19)  και μία ήττα από την ομάδα της Λάρισας (16 – 19), με πολύ όμως καλή αγωνιστική παρουσία και στα δύο παιχνίδια.
Η ομάδα μας έδειξε διάθεση, όρεξη αλλά και αρκετό ταλέντο.  Μια ομάδα που αποτελείται από αρκετά νέα παιδιά που σήμερα αγωνίσθηκαν για πρώτη φορά και μπολιάσθηκαν μια χαρά στην ομάδα, ενώ ο Γιάννης Αθανασαράκης έδωσε τη δυνατότητα και στα μικρότερης ηλικίας παιδιά να αγωνισθούν και στους δύο αγώνες και να πάρουν αρκετές εμπειρίες.

Συνεχίσουμε λοιπόν παρά τις αντιξοότητες (με την έλλειψη κλειστών χώρων για προπόνηση, αλλά και ομάδων στην περιφέρειά μας για αγώνες) και τα καλύτερα έρχονται. Ήδη το σημερινό ραντεβού θα επαναληφθεί στη Κοζάνη πολύ σύντομα, ενώ και μέσα στις γιορτές προγραμματίζεται η συμμετοχή σε ακόμη ένα τουρνουά.

Να συγχαρούμε το σύλλογο της Λάρισας για τη διοργάνωση του τουρνουά, με πρωτεργάτη το Βασίλη Γκουράβα. Να ευχαριστήσουμε δε τις τρεις «Καλές Σαμαρείτισσες» που πρόσφεραν εθελοντικά σήμερα τις υπηρεσίες τους στο τουρνουά. Υπηρεσίες τους που ήταν πράγματι πολύτιμες και ουσιαστικές και τις ευχαριστούμε για την περίθαλψη των αθλητών μας Φώτου Δημήτρη και Χαλκιά Θανάση, αλλά και για όλη τους τη συμβολή στην ασφαλή διεξαγωγή του τουρνουά,
DSCN1041 DSCN1047 DSCN1050 DSCN1051 DSCN1052