Τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλίας, κατέκτησε η σχολική ομάδα Χάντμπολ αγοριών του ΓΕΛ Αγριάς, κερδίζοντας την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 την αντίστοιχη ομάδα του ΓΕΛ Γιάννουλης με σκορ 20 – 19.  

Η ομάδα του Λυκείου Αγριάς αφού τον περασμένο  Δεκέμβριο κατέκτησε το σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων της Μαγνησίας (για 3η συνεχόμενη χρονιά), αντιμετώπισε στη συνέχεια την πρωταθλήτρια ομάδα της Καρδίτσας, το 3ο ΓΕΛ Καρδίτσας, το οποίο κέρδισε με σκορ 23 – 19.  Την περασμένη Παρασκευή επιβλήθηκε και επί της πρωταθλήτριας ομάδας της Λάρισας, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλίας, στους σχολικούς αγώνες Λυκείων, για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια!!!

Η ομάδα Χάντμπολ αγοριών του Λυκείου Αγριάς αποτελούμενη κυρίως από νεαρούς αθλητές του Κενταύρου Αγριάς θα συνεχίσει στην επόμενη φάση αντιμετωπίζοντας τον πρωταθλητή Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, την ομάδα του 4ου ΓΕΛ Κέρκυρας. Ένας αγώνας που θα γίνει τις προσεχείς μέρες στην Κέρκυρα και ο νικητής προκρίνεται στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και της Κύπρου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον γυμναστή του σχολείου, κ. Ευαγγελόπουλο Δημήτρη και σε όλους τους νεαρούς αθλητές, για την μέχρι τώρα πορεία τους. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων.