Μετά από ένα συναρπαστικό σε φάσεις παιχνίδι, που έγινε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα , στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, από την ομάδα την Ο.Φ.Ν. Ιωνίας, που προπονεί η παλιά δόξα του Ελληνικού Χάντμπολ, ο Δημήτρης Καφφάτος.

Η τοπική ομάδα μπήκε δυνατά στον αγώνα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα επιβάλλοντας τον ρυθμό της και παίρνοντας προβάδισμα πέντε τερμάτων (8 – 3) μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα. Η ομάδα μας παίρνοντας τάιμ – άουτ σε εκείνο το χρονικό σημείο, προσπάθησε να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και ως ένα σημείο τα κατάφερε, καθώς μείωσε τη διαφορά σε 14 – 12 (στο 25ο λεπτό).  Ένα πολύ κακό τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου, κυρίως στην άμυνα, έδωσε προβάδισμα πάλι 5 τερμάτων (18 – 13), με τη λήξη του ημιχρόνου, στην ομάδα της Ο.Φ.Ν.Ι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας προσπάθησε πάλι να μπει στο παιχνίδι, πλησιάζοντας τη διαφορά στα τρία τέρματα, μέχρι το 40 λεπτό.  Είχε όμως απέναντί της μια ομάδα που έβρισκε πάντα λύσεις επιθετικά, σε μια ευάλωτη άμυνα της ομάδας μας. Έτσι η διαφορά στο σκορ υπέρ της ομάδας της Νέας Ιωνίας, συνέχιζε να αυξάνει, και η γηπεδούχος ομάδα πήρε τη νίκη με σκορ 31 – 24.

Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχασε ένα από τα σημαντικά της ατού που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, – την πολύ καλή αμυντική της λειτουργία, Η κούραση από το ταξίδι και η κακή ψυχολογία από τις συνεχόμενες ως αναμενόμενες ήττες συνέτειναν σίγουρα σε αυτό. Από την άλλη παρά τις απουσίες, παρουσίασε μια πληθωρικότητα και αρμονικότητα στο σκοράρισμα.

Να επισημάνουμε την  πολύ καλή φιλοξενία της γηπεδούχου ομάδα, όπως και την κίνηση των αθλητών της να προσφέρουν από μια ανθοδέσμη στον προπονητή μας Γιάννη Τσιάπα και στον αρχηγό της ομάδας Κρατήρα Διονύση, στην αρχή του παιχνιδιού. Δύο ανθρώπους που για πολλά χρόνια πέρασαν από την ομάδα της Νέας Ιωνίας, ως προπονητής και παίκτης ο καθένας τους!!!

Πεντάλεπτα: 3 – 2, 6 – 3, 9 – 6, 12 – 9, 14 – 12, 18 – 13,
19 – 16, 20 – 17, 23 – 18, 25 – 19, 27 – 21, 31 – 24.

Ο.Φ.Ν. Ιωνίας: Ρομπόκος, Ακάλεστος (9), Ράμμος, Μούτσης (1), Βασιλόπουλος (2), Βαλούρδος, Τούτσης (7), Γιαννόπουλος (3), Παπουτσής (3), Μεχλέρης, Χρόνης, Μπένιας (3), Ιατρίδης, Ακριδόπουλος (3), Τσομπανίδης, Λουκιδέλης.

Κένταυρος Αγριάς: Σαμαράς. Κρατήρας (2), Αργέντος, Μακρής Χρ. (4), Αστέρης, Λοίζου (1), Καραπαναγιωτίδης, Καρανάσιος (3), Μακρής, Ασαρίδης (4), Ζωναρόπουλος (3), Νούλης (4), Μιμίκος (3), Μιχαηλίδης.

Δίλεπτες : 8 – 4
Πέναλτι: 3/5 – 1/3