Πριν από τον επίσημο αγώνα των γυναικείων ομάδων Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς και του Παναθλητικού Συκεών, τα ηλικιακά τμήματα των δύο συλλόγων έδωσαν φιλικούς αγώνες μεταξύ του και προσέφεραν στην κυριολεξία σπορ και θέαμα στους γονείς και στους φίλους του αθλήματος που παρευρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού του ΕΑΚ Βόλου.  

Πάνω από 40 νεαροί αθλητές και αθλήτριες των δύο ομάδων, έδειξαν ότι το Χάντμπολ έχει μέλλον όσο καλλιεργείτε από τους συλλόγους και στις μικρές ηλικίες. Μάλιστα η ομάδα του Παναθλητικού υποσχέθηκε ότι θα ανταποδώσει την φιλοξενία στον επερχόμενο αγώνα των γυναικείων ομάδων, στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο σύλλογος της Αγριάς θα πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο εγχείρημα και με άλλους συλλόγους, επιδιώκοντας περισσότερους φιλικούς αγώνες για τα τμήματα υποδομών του.

Η διοίκηση του Κενταύρου Αγριάς πριν τον αγώνα των δύο γυναικείων ομάδων προσέφερε ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα του Πηλίου, στην αποστολή του Παναθλητικού, που παρέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου κ, Μιχαηλίδης Βασίλης.