Έχουν ήδη ξεκινήσει οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομών Χειροσφαίρισης του Κενταύρου Αγριάς. Οι προπονήσεις γίνονται στο ανοικτό γήπεδο Χάντμπολ του Γυμνασίου Αγριάς και στο κλειστό του Εκθεσιακού Κέντρου, υπό την επίβλεψη καθηγητών φυσικής αγωγής και προπονητών. Από φέτος μάλιστα θα λειτουργήσει και τμήμα για τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) του Βόλου, στο κλειστό του Εκθεσιακού Βόλου.

Οι προπονήσεις της παιδικής ομάδας (γεννηθέντες 2000 – 2001) γίνονται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή (15.30 – 17.00) στο Γυμνάσιο Αγριάς και κάθε Τετάρτη 17.00 – 19.00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου. Το τμήμα για αγόρια και κορίτσια Γυμνασίου, προπονείται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 14.00 – 15.00 στο Γυμνάσιο Αγριάς.
Για τα παιδιά των δημοτικών σχολείων, ο σύλλογος της Αγριάς ίδρυσε φέτος τμήμα αθλοπαιδιών όπου διδάσκονται παράλληλα οι βασικές αρχές της Χειροσφαίρισης  αλλά και της Καλαθοσφαίρισης, μέσα από παιδαγωγικά παιχνίδια, δραστηριότητες συνεργασίας, αλλά και παιχνίδια υγιούς ανταγωνισμού. Το τμήμα απευθύνεται σε παιδιά από τη πρώτη τάξη ως την έκτη Δημοτικού, όπου στόχος είναι η εκγύμναση των παιδιών μέσα από ομαδικά αθλήματα. Οι προπονήσεις του τμήματος γίνονται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 15.00 – 16.00, στο Γυμνάσιο Αγριάς.