Ομάδα με τσαγανό και πολύ θέληση αποδείχτηκε και η ομάδα παμπαίδων του Κενταύρου Αγριάς, η οποία το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου απέσπασε ισοπαλία από την αντίστοιχη ομάδα της Άμιλλας Λάρισας στο κλειστό Γυμναστήριο της Γιάννουλης, σε ένα παιχνίδι που δεν ενδεικνυόταν για καρδιακούς. Ανκαι ξεκίνησεδυναμικά το παιχνίδι και προηγήθηκε 3-1 στο σκορ, η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, το οποίο έληξε ισόπαλο 5 – 5 στο ημίχρονο.

Κάποιες άστοχες επιλογές των παικτών στην επίθεση, καθώς και η συντονισμένη άμυνα της ομάδας της Λάρισας, έφεραν την ομάδα της Αγριάς να χάνει με σκορ 10 -6, δέκα λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι. Εκεί όμως μίλησε η καρδιά των νεαρών παικτών του Κενταύρου, οι οποίοι με ηγέτες τον Γαρυφάλλου και τον τερματοφύλακα Κ. Μπουργάνηκατάφεραν να μειώσουν το σκορ 12 -11, τρία λεπτά πριν το σφύριγμα της γραμματείας. Τα δύο τελευταία γκολ των Γιαννή και Σάκκα, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια το οποίο έληξε ισόπαλο 13 -13. Η ομάδα της Αγριάς πρόκειται να φιλοξενήσει τις επόμενες ημέρες σε επαναληπτικό αγώνα την ομάδα της Άμιλλας και σε περίπτωση νίκης θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα έχει προκριθεί από την περιοχή της Στ. Ελλάδας.

Ο προπονητής των παμπαίδων Γ. Κυργιάκοςχρησιμοποίησε τους: Μπουργάνη Κώστα, Σέχου Αρλίν, Γιαννή Αποστόλη (4), Δαβιτήδη Κυργιάκο (1), Σάκκα Χρήστο (1), Λαγδό Χρήστο (2), Μπουργάνη Νίκο, Τζήμα Νίκο, Δεμελή Δημήτρη, Γαρυφάλλου Δημήτρη (4), Κατσίκα Αντώνη (1), Ατάλα Γρηγόρη, Κότσι Λευτέρη, Τζήμα Νίκο, Τσουρέ Νίκο, Τσουρέ Στέφανο, Πέτρο Ίλσι, Μπιλιάλη Άγγελο.

Στο μεταξύ δεν τα κατάφεραν το ίδιο οι παγκορασίδες του Κενταύρου, οι οποίες απέναντι σε μια πιο ώριμη και μεγαλύτερη ηλικιακά ομάδα γνώρισαν την ήττα με 15 – 4 από την Άμιλλα Λάρισας. Η Ράνια Βασιλειάδου χρησιμοποίησε τις κάτωθι παίκτριες: Τουφεξή Αικατερίνη, Μανθογιάννη Χρύσα (3), Μουσούλη Ιωάννα (1), Τσιάμαλου Ελευθερία, Καρανικόλα Νεφέλη, Κοτσίλιου Βάσω, Μηλίνη Θεοδώρα, Αντωνίου Ηρώ, Κοντού Ελισσάβετ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως όλοι οι προαναφερόμενοι αγώνες είναι ενταγμένοι στην προκριματική φάση των πανελλήνιων ηλικιακών πρωταθλημάτων Χαντμπολ.