Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος Χάντμπολ τη Α2 εθνικής κατηγορίας, και η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 17.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, την ομάδα του Θριάμβου Αθηνών. Είναι ο πρώτος αγώνας εντός του 2017, μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος εντός των εορτών, και η Μαγνησιώτικη ομάδα θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά.

Εξάλλου οι δύο ομάδες έχουν κοινούς στόχους τη φετινή χρονιά, την παραμονή στη κατηγορία, και το θετικό αποτέλεσμα επιβάλλεται για την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς. Να σημειώσουμε πως στον πρώτο γύρο και σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η Μαγνησιώτικη ομάδα είχε πετύχει μεγάλη νίκη μέσα στην Αθήνα με σκορ 21 – 25. Οι αθλητές του Κενταύρου Αγριάς έχουν προετοιμασθεί αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, υπό την καθοδήγηση των Τσιάπα – Ζήκου, με στόχο να είναι έτοιμοι για την έναρξη του δεύτερου γύρου.

Από την Μαγνησιώτικη ομάδα βέβαια λείπουν οι φιλικοί αγώνες, σε αντίθεση με τις Αθηναϊκές ομάδες του ομίλου, που είχαν δυνατότητα για φιλικούς αγώνες προετοιμασίας μέσα στις γιορτές. Το ευχάριστο για την ομάδα του Κενταύρου είναι πως θα παραταχθεί στον αγώνα χωρίς προβλήματα τραυματισμών, στοχεύοντας μαζί με τη στήριξη των φίλων της ομάδας, στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming από το Volos Live

https://www.youtube.com/watch?v=RGsgOgfV218

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Λεωνίδας – Έσπερος Καλλιθέας
Ο.Φ.Ν. Ιωνίας – Βριλήσσια
Ιωνικός Ν. Φιλαδελφείας – Αναγέννηση Βύρωνα
Ολυμπιακός Κερατσινίου – ΓΑΣ Καματερού
Κένταυρος Αγριάς – Θρίαμβος Αθηνών