Σε μεταγραφικές κινήσεις έχει προχωρήσει το επιτελείο της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, προκειμένου η ομάδα, να ενισχυθεί , ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας Χάντμπολ ανδρών.

Ο Κένταυρος Αγριάς έχει σαν πρωταρχικό στόχο και φέτος την παραμονή και μια καλή πορεία στο εν λόγο πρωτάθλημα, ανάλογη της πολύ καλής περσινής χρονιάς.

Στην ομάδα της Αγριάς ανανέωσαν την παραμονή τους οι: Καραπαναγιωτίδης, Κουρίδης, Κεφαλάς, Ασαρίδης, Ζωναρόπουλος, που είναι φοιτητές στο Βόλο και κατάγονται από διάφορες πόλεις της Μακεδονίας. Επίσης για μια ακόμη χρονιά θα αγωνισθεί στον Κένταυρο ο Κύπριος Λοίζου Γιώργος, που είναι φοιτητής στην Ελλάδα. Τα νέα πρόσωπα μέχρι στιγμής είναι οι: Αργέντος (με μετοίκηση λόγο σπουδών από Διομήδη Άργους) και Ροδοβίτης (με υποσχετική από Αερωπό Έδεσσας). Η ομάδα θα πλαισιωθεί επίσης από τους : Κρατήρα, Καρανάσιο, Μιμίκο, Κατσαρό, Μπουργάνη, Καρατοσίδη, Λαγδό, Νούλη, Κασσαβέτη, Μάνο.

Οι μεγάλοι απόντες σε σχέση με πέρυσι είναι οι  Μπότσαρης και Σκετόπουλος. , Ο Κύπριος περιφερειακός που σπούδαζε πέρυσι στα Τρίκαλα, επέστρεψε στην πατρίδα του, ενώ ο Σκετόπουλος ολοκληρώνει τις σπουδές στο Βόλο και επιστρέφει στη ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Κοζάνη.  Επίσης αμφίβολοι θεωρούνται οι Ανδρέου και Αστέρης (οι οποίοι για λόγους εργασίας η σπουδών μπορεί να βρεθούν εκτός Ελλάδας την επόμενη χρονιά).

Το τεχνικό επιτελείο του Κενταύρου Αγριάς ήδη βρίσκεται στην αναζήτηση και άλλων αθλητών για την ενίσχυση της ομάδας.