Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι το ντέρμπυ κορυφής του Περιφερειακού πρωταθλήματος χειροσφαίρισης θα εξελίσσονταν σε παράσταση για ένα ρόλο. Ο Κένταυρος Αγριάς συνέτριψε τον έναν από τους δύο συνδιεκδικητές της πρώτης θέσης του ομίλου με το εκκωφαντικό 37-22.

Με πολύ καλή παρουσία στην άμυνα και έχοντας κάποια καλά επιθετικά διαστήματα, οι παίκτες του Ν. Μαγγίτση και του Γ. Αθανασαράκη, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Καρδιτσιώτες, πετυχαίνοντας μια σπουδαία νίκη που τους εγκαθιδρύει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και πρόσφερε πλούσιο θέαμα σε όσους προτίμησαν να βρεθούν το μεσημέρι της Κυριακής στο ΕΑΚ.

«Πρώτο βιολί» για ακόμη μια φορά ήταν ο Ανανίας Παντελής, με 10 τέρματα έδειξε τον δρόμο στους συμπαίκτες του, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Αδάμ και Βαλκαμελή με 6 τέρματα.

Η προετοιμασία του Κενταύρου συνεχίζεται με τους ίδιους ρυθμούς εν όψει της διακοπής του πρωταθλήματος λόγων των εορτών, αφού αμέσως μετά οι Αγριώτες θα κληθούν να υπερασπίσουν την πρώτη θέση της βαθμολογίας, μέσα από μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών.

Νίκος Μαγγίτσης και Γιάννης Αθανασαράκης χρησιμοποίησαν τους: Νίκο Αναστασίου, Μιχάλη Κάβουρα, Ανανία Παντελή 10, Δημήτρη Αδάμ 6, Γιώργο Βαλκαμελή 6, Γιώργο Μούτο 4, Κωνσταντίνο Καρανάσιο 3, Νίκο Σκετόπουλο 3, Αλέξανδρο Χατζηγεωργίου 2, Άκη Αρκουδέα 2, Νίκο Καποτά 1, Γιώργο Κυριάκο 1, Παναγιώτη Φιλίππου 1, Γιάννη Κατσίνα.

Δεκάλεπτα: 1ο 7-4, 2ο 13-6, 3ο 19-9, 4ο 23-13, 5ο 30-17, 6ο 37-22