Την ιστορική ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας, αντιμετωπίζει η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, στις 17.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Ο αγώνας είναι στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Οι νεαροί αθλητές του Κενταύρου Αγριάς που έκανα ποδαρικό με το ….αριστερό στην πρεμιέρα του β΄γύρου του πρωταθλήματος, θέλουν να αφήσουν στην άκρη την κακή τους αγωνιστική παρουσία στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο Σαββατιάτικο παιχνίδι για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Η αποστολή βέβαια δεν θα είναι εύκολη απέναντι σε μια ομάδα που ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές του Δεκεμβρίου. Ο αγώνας προβλέπεται συναρπαστικός και ανταγωνιστικός και από τις δύο ομάδες, καθώς και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Κενταύρου θέλει την συμπαράσταση όλων των φίλων της ομάδας και του αθλήματος, για να την βοηθήσουν σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Γι  αυτό γίνεται κάλεσμα σε όλους, να δώσουν το βροντερό παρών, στις κερκίδες του κλειστού του ΕΑΚ Βόλου.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι του Volos Live, στο διαδίκτυο.

https://www.youtube.com/watch?v=Bsu9fzRBG0I