ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΓΡΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΜΕ 18 – 13 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΟΛΛΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΩΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 17ο ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ 6 – 5 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΓΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 5Οο ΛΕΠΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΚΟΛ – ΓΚΟΛ (12 – 12) . ΕΝΑ ΨΥΧΩΜΕΝΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 18 – 13.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 1 – 0, 3 -1, 6 – 5, 9 – 9, 12 – 12, 18 – 13.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΑΠΑΣ – ΑΘΑΝΑΣΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ): ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, ΠΕΝΤΕΡΙΔΗΣ, ΚΑΒΟΥΡΑΣ, ΠΙΝΑΚΑΣ (2), ΒΑΛΚΑΜΕΛΗΣ (3), ΑΔΑΜ (3), ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ (3), ΦΟΥΡΛΗΣ, ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ (2), ΣΚΕΤΟΠΟΥΛΟΣ (2), ΑΣΤΕΡΗΣ (3), ΚΑΠΟΤΑΣ, ΚΑΤΣΙΝΑΣ

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (ΤΟΝΤΟΡΕΦΣΚΙ ΖΟΡΑΝ): ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ (3), ΡΟΜΠΗΣ (4), ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ (1), ΓΚΟΥΝΤΕΒΕΝΟΣ, ΧΑΤΖΗΜΗΝΑΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ (2), ΚΑΝΤΣΗΣ (3), ΨΩΜΑΣ

TΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΓΕΑ ΑΓΡΙΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2008 ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ» ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, Κ. ΜΗΤΣΑΚΗ – ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.