Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα για την ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς στη Β΄ Εθνική κατηγορία του Χάντμπολ. Κέρδισε στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου με το συντριπτικό 42 – 11 (21 – 6 ημίχρονο) την ομάδα της Αναγέννησης Λειβαδειάς, πραγματοποιώντας την μεγαλύτερη σε εύρος νίκη της ιστορίας της. Το παιχνίδι ήταν για έναν ρόλο για την νεανική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς που τα πήγε περίφημα επιθετικά, ενώ πολύ καλοί κάτω από τα δοκάρια ήταν και οι δύο τερματοφύλακες Κατσαρός Ηλίας και Μπουργάνης Κώστας.

Ο Γιάννης Τσιάπας έδωσε χρόνο και στους 14 παίκτες που χρησιμοποίησε και αυτό αντικατοπτρίζεται στον επιθετικό πλουραλισμό της ομάδας, καθώς οι 11 παίκτες σκόραραν. Να αναφέρουμε πως στο παιχνίδι έκανε και το ντεμπούτο του ο νεαρός τερματοφύλακας (16 χρονών) Μπουργάνης Κώστας, ο οποίος αγωνίσθηκε πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Την παράσταση έκλεψαν στο ημίχρονο του αγώνα τα παιδιά των τμημάτων μίνι αγοριών και μίνι κοριτσιών του Κενταύρου που πραγματοποίησαν αγώνα επίδειξης.

Ο Γιάννης Τσιάπας με τον βοηθό του Καποτά Νίκο χρησιμοποίησαν τους Κατσαρό Ηλία, Μπουργάνη Κώστα (τερματοφύλακες), Μιμίκο Κώστα, Ασαρίδη Παναγιώτυη (7), Λοίζου Γιώργο (2), Καρανάσιο Κώστα (4), Κουρίδη Τάσο, Κρατήρα Διονύση (4), Πινακά Γιώργο (2), Σκετόπουλο Νίκο (3), Αστέρη Θεμιστοκλή (4), Βαλκαμελή Γιώργο (5), Αδάμ Δημήτρη (8), Λαγδό Χρήστο (3).