Ποδαρικό με το δεξί έκανε η ομάδα παμπαίδων του Κενταύρου Αγριάς, στο φετινό πρωτάθλημα της Κ. Ελλάδας. Συγκεκριμένα σε αγώνα που έγινε στα πλαίσια του τουρνουά υποδομών Χειροσφαίρισης, την Κυριακή 8 Απριλίου, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, πέτυχε μια ευρεία νίκη με σκορ 36 – 13 (20 – 6 ημίχρονο) επί της αντίστοιχης ομάδας της Φθίας Λαμίας.

Η ομάδα παμπαίδων του Κενταύρου Αγριάς, η οποία πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην κατηγορία Μίνι, στην περιφέρεια Κ. Ελλάδας, απέδωσε πάρα πολύ καλό και γρήγορο Χάντμπολ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κερδίζοντας το χειροκρότημα των αρκετών νεαρών φιλάθλων και γονιών που παρευρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου. Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που προπονεί ο Γιάννης Αθανασαράκης, με αρκετούς αθλητές της να έχουν στελεχώσει και την ομάδα Παίδων του Κενταύρου Αγριάς, η οποία πριν λίγες εβδομάδες αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Κ. Ελλάδα και αντιμετώπισε σε αγώνα μπαράζ την πρωταθλήτρια Ελλάδας, ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσσας.

Όσον αφορά την ομάδα της Φθίας Λαμίας, θα πρέπει να αναφέρουμε πως παρόλη την διαφορά δυναμικότητας, έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε ορισμένα χρονικά διαστήματα του παιχνιδιού και πως θα έχει μέλλον, αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά της. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως η ομάδα Παμπαίδων του Κενταύρου Αγριάς θα συμμετέχει στην φετινή τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, για την οποία υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να διοργανωθεί το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουνίου στην πόλη του Βόλου.

Κένταυρος Αγριάς (Αθανασαράκης Γιάννης): Καρατοσίδης Κυριάκος, Σδρούλιας Στέλιος, Γεωργούδης Βασίλης (1), Μάνος Αλέξανδρος (4), Σκούκα Ντόναλντ (1), Τσουρές Νίκος (5), Κασσαβέτης Δημήτρης (1), Τσουρές Στέφανος (3), Τζήμας Νίκος (1), Πλάχα Ρονάλντο (4), Κωνσταντέλιας Μιχάλης (2), Κωνσταντέλιας Κων/νος, Μπαλιώτας Σπύρος (1), Λικάι Δημήτρης (13).