Εκπροσωπούμε ένα σύλλογο με έδρα την Αγριά Βόλου, που ξεκίνησε από το 2008, δραστηριοποιούμενο στο Ολυμπιακό άθλημα της Χειροσφαίρισης.
Όλα αυτά τα χρόνια με πολύ σοβαρή, αξιέπαινη αλλά και επίπονη προσπάθεια, τα τμήματά μας πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις στα Εθνικά Πρωταθλήματα που αγωνίστηκαν. Αυτή τη στιγμή έχουμε γύρω στους 100 ενεργούς αθλητές στο Ανδρικό τμήμα και στις Ηλικιακές κατηγορίες.
Τη φετινή χρονιά η ανδρική μας ομάδα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας Χάντμπολ, με ομάδες από Αθήνα, Λαμία, Αίγιο, Σαλαμίνα. Η ομάδα μας είναι από τις λίγες της Μαγνησίας που συμμετέχει σε ομαδικό άθλημα, στο δεύτερο τη τάξη΄, πρωτάθλημα της Ελλάδας. Τα Ηλικιακά μας τμήματα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Κ. Ελλάδας, αλλά και σε Πανελλήνια τουρνουά ανά τη χώρα (Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο)) προβάλλοντας το Βολιώτικο αθλητισμό.

Στη μεγάλη, φιλότιμη και εντελώς εθελοντική αυτή προσπάθεια που καταβάλουμε, καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει -όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε- η οικονομική στήριξη μέσω χορηγιών που κάθε χρόνο προσπαθούμε αγωνιωδώς να εξασφαλίσουμε από φυσικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Τα χρήματα που κάθε φορά συγκεντρώνονται από την καλή διάθεση ανθρώπων που αγαπούν τον Αθλητισμό και πιστεύουν στην ύψιστη αποστολή του αλλά και στο ρόλο που επιβάλλεται να διαδραματίσει στη διαπαιδαγώγηση των νέων, αποτελούν για εμάς το «όχημα» για την εκπλήρωση των στόχων μας. Πέρα από την ολόψυχη προσφορά (οικονομική και υλική) των ανθρώπων που βρίσκονται πέριξ των Τμημάτων, τα χρήματα των χορηγών αποτελούν το απαραίτητο «οξυγόνο» με το οποίο αναπνέει ο Σύλλογός μας, σε μια περίοδο που οι κρατικές και δημοτικές επιχορηγήσεις έχουν στερέψει δραματικά.

Σας ζητούμε να συμβάλλεται και εσείς με τον τρόπο που θα επιλέξετε στην εκπλήρωση των στόχων μας. Σας ζητούμε να γίνεται συμμέτοχοι σε έναν ωραίο αγώνα που δίνουμε, εξασφαλίζοντας σε νέους ανθρώπους το δικαίωμα να «υπάρχουν» μέσα από τον Αθλητισμό. Θα αποτελούσε μεγάλη τιμή για το Σύλλογο και του ανθρώπους του να γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας.
Η τυχόν χορηγία σας, πέραν της ψυχολογικής υποστήριξης και της αναγνώρισης του έργου μας, είναι και απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων.

Μέσα από τη χορηγία σας, προσφέρεται στην τοπική κοινωνία της περιοχής σας, ενώ μπορείτε να επωφεληθείτε από την προβολή που θα σας παρέχουμε. Έχουμε ισχυρή παρουσία στα social media (ειδικά στο facebook) και μια ιστοσελίδα με καθημερινή επισκεψιμότητα.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τους πιθανούς τρόπους χορηγίας και προβολής της επιχείρησης σας, παρακαλώ στείλτε μας ένα e-mail με τα στοιχεία σας στο kentavroshandball@gmail.com

Ευχαριστούμε