Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00, θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Ιωνίας, η καθιερωμένη γιορτή ερασιτεχνικού αθλητισμού του Δήμου Βόλου από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ με τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του 2014.

Μεταξύ αυτών θα βραβευθεί η ανδρική ομάδα Χάντμπολ στου συλλόγου μας, η οποία το 2014 κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Β΄ εθνικής κατηγορίας και πέτυχε την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.
Με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύεται από τον Δήμο Βόλου η ιστορική άνοδος της ομάδας μας στην Α2 εθνική κατηγορία, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στα χρονικά του Μαγνησιώτικου Χάντμπολ.

Οι 22 αθλητές που χρησιμοποίησε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Τσιάπας κατά την περσινή νικηφόρο χρονιά ήταν οι: Καραπαναγιωτίδης Γιάννης, Μπουργάνης Κώστας (τερματοφύλακες), Αδάμ Δημήτρης, Ανδρέου Ορφέας, Ασαρίδης Παναγιώτης, Αστέρης Θεμιστοκλής, Βαλκαμελής Γιώργος, Ζωναρόπουλος Παναγιώτης, Ιακωβίδης Αλέξανδρος, Κατσαρός Νικόλαος, Καρανάσιος Κώστας, Καποτάς Νικόλαος, Κεφαλάς Αθανάσιος, Κουρίδης Αναστάσιος, Κρατήρας Διονύσης, Λαγδός Χρήστος, Λοίζου Γεώργιος, Μιμίκος Κώστας, Νούλης Δημήτρης, Πινακάς Γεώργιος, Σκετόπουλος Νικόλαος, Τσαμαντουρίδης Κυριάκος.

Επίσης ως κορυφαίοι ερασιτέχνες αθλητές στο Χάντμπολ, για το 2014, ύστερα από ψηφοφορία των τοπικών δημοσιογράφων, θα βραβευθούν οι αθλητές του συλλόγου μας: Ανδρέου Ορφέας και Σταμοπούλου Εβίτα.