Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α2 εθνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος Χάντμπολ, η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς αντιμετωπίζει σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, στις 16.30 στην Αθήνα, την ομάδα της Ο.Φ.Ν. Ιωνίας. Πρόκειται για ακόμα ένα σημαντικό αγώνα για την ομάδα της Μαγνησίας, επί μίας ιστορικής ομάδας στο χώρο του Χάντμπολ, που φέτος έχει τους ίδιους στόχους με αυτούς της ομάδας του Κενταύρου. Το μαρτυρούν εξάλλου και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας της Νέας Ιωνίας, που τη φέρνουν στην 8η θέση με 4 βαθμούς, ένα μόλις βαθμό κάτω από την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς.

Οι παίκτες του Γιάννη Τσιάπα θέλουν να αφήσουν στην άκρη το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής με τα Βριλήσσια και να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απέναντι στην ομάδα της Νέας Ιωνίας. Η αποστολή βέβαια δεν θα είναι εύκολη και προβλέπεται ακόμα ένας συναρπαστικός αγώνας,

Ο Κένταυρος θα στηριχθεί στους: Καραπαναγιωτίδη, Σαμαρά, Μακρή, Κρατήρα, Καρανάσιο, Ζωναρόπουλο, Λοίζου, Ασαρίδη, Μιμίκο, Αργέντο, Κοντογιώργη, Κεφαλά, Μακρή Χρ., Μιχαηλίδη, Νούλη και Αστέρη.